27.09.2017

No: 309 61. bölümde Onur bir türlü Lale'ye gerçeği söyleyemedi

Songül’ün söyledikleri üzerine gitmeye karar veren Yıldırım, Onur’la konuşunca fikrini değiştirmiş, gidip Songüllerin karşısında daire tutmuş ve onlara komşu olmuştu. Yeni bölümde Songül’ün, Yıldırım’ın onların tam karşısında ev tutmasının şokunu atlatamayışını izledik. Songül ona çok kötü davranıyor, kızlar da babalarına güvenmedikleri için çok temkinliler, ama Yıldırım çok kararlı; kendine ailesinin tam karşısında bir hayat kuracak ve onların hayatına yavaş yavaş girecek, kendisini onlara affettirecek…

Yıldırım sabah onlara ıspanaklı börek yapıp kapıyı açıldı, lezzetli böreği Songül dışında herkes beğendi, yalayıp yuttu.

SongülYıldırım’ı vazgeçirmek için, aslında onu kıskandırmak için sevgili yalanı uydurdu, bir tanıdığının akrabasını sevgilisi gibi gösterdi. Yıldırım da çok bozuldu, gerçekten kıskandı.

Nilüfer ile Kurtuluş doktora gitmişlerdi, dönüşte tatlı yemek için bir yere oturdular ama orada Onur da Özge ve Duruile oturuyordu. Üstelik Kurtuluş çocuğun Onur’a baba diye seslendiğini duydu; Nilüfer’in görmemesi için kırk takla attı zavallı Kurtuluş. Neyse ki görmedi NilüferKurtuluş doğruca Onur’a gitti hesap sordu. Onur’un anlattıklarını duyunca, öfkesi geçti, onu anladı.
Kurtuluş harika bir baba oldu artık, hamile olan Nilüfer’in üzerine titriyor. Sevdiği kadına şefkat gösteren, onun üzerine titreyen erkeği izlemesi bile çok hoş.  

Diğer yanda, Onur’un annesi ve babası, Onur’un isteği üzerine Özge ile Duru’yu yemeğe davet ettiler. Yıldız ilk başat DNA testi konusunda ısrar ediyordu, ama Onur şüphesi olmadığını söyleyip annesini de ikna etti.
Bu konudan bir şey çıkabilir; sonunda çocuğun babasının Onur olmadığı ortaya çıkabilir. Bu arada Onur, Duru ile çok ilgileniyor, ona oyuncaklar alıyor, onun istediklerini yapmaya çalışıyor. Bakalım bu işin sonu ne olacak?
Onur, Lale'ye gerçeği anlatmaya her niyetlenişinde bir olay yüzünden engellendi. Bakalım Lale bu durumu nasıl öğrenecek? Üstelik Duru ile Gülşah aynı bale okuluna yazıldılar. İlk seferinde, Lale onları kılpayı görmedi, ama bu uzun sürmez, mutlaka öğenecek.

Filiz’in geçen bölüm başlayan değişimi bu bölümde iyice gözle görünür hale geldi. Zayıfladı, güzelleşti, kendine güvenli bir kadın oldu. Onur ile Lale’nin evliliklerini bozmaya kafayı takmış olan Betül’ün Erol ile konuşmalarını duyunca da kararını verdi, evlerini ayıracaklardı. Erol güzelleşen ve ilk kez kendisini bu kadar etkileyen karısından ayrılmamak için her şeyi yapabilecek durumda; Betül oğluşundan ayrılmak zorunda kalacak gibi görünüyor.

YıldırımLale ile konuşmak istiyordu, Hülya ona bu fırsatı ayarladı. Baba kız parkta konuştular. Yıldırım, neden gittiğini, hatalarından nasıl ders aldığını, kendini onlara affettirmeyi ne kadar istediğini anlattı. Kendisinin ve kardeşlerinin bu ayrılıktan, bu terk edilişten nasıl etkilendiğini anlattı babasına; sonra da “Yine gideceksin, o yüzden hemen git”, dedi, yani “bizi boşuna ümitlendirip sonra tekrar aynı acıları yaşatma” dedi ve arkasını dönüp ilerledi. Yıldırım ise fenalaşıp yere düştü. Halasının çığlığı ile arkasını dönen Lale, babasını öyle görünce donup kaldı. Bir şey olmaz Yıldırım’a; kızları ve Songül, onu ne kadar çok sevdiklerini anlayacaklar herhalde bu sayede.

Hiç yorum yok:
Write comments