2.10.2017

Ateşböceği 13. bölümde Aslı ve Barış aşktan sarhoş oldular

Geçen bölümde Barış; Aslı'yı kaybedeceğini düşündüğünde sonunda duygularını itiraf edebilmişti. Bu bölümde aşklarını dolu dizgin yaşan bir Aslı - Barış ikilisi izledik. Barış gece; Aslı'yı daha önce gece dans ettikleri yere götürür. Aslı ise evden izin almadan kaçar. Abisi fark edip konuşmaya çalışır ama Aslı onları endişelendirmemek için bir şey anlatmaz.

Arzu ise nişanlanmayı istemekte ama cafede yapmayı istememektedir. Paraları da olmadığı için başka çareleri de gözükmemektedir. Çiçek'in okulu başlayacaktır. Bütün aile tekerlekli sandalye ile okula gidip arkadaşlarıyla tenefüste oynayamayacak bu kız için endişelidir. Barış da kıza bir büyüteç alarak teyzesi gibi dedektif olma isteğini teşvik eder. Çiçek ise yine çok olumlu olunca bütün aile bu tatlı çocuğun boynunun bükük kalmayacağı gerçeğine sevinir.

Cahide teyze geçen bölüm Teo'dan Çiçek ile ilgili öğrendiği sırla beraber Aslı'dan kurtulma isteği daha da artar. Kadına göre bu kızın etraflarında olması Hakan'ın da Barış'ın da hayatlarını karartacaktır Aslı'nın ailesine kızlarını yurt dışında okutmaları için teklifte bulunur.

İlayda da geçen bölüm Hakan'dan öğrendiklerini yine çocuğu kandırarak daha da derinleştirmeye başlar. Bu öğrendiklerine Mavi Melek'in ismi de eklenince kızı araştırıp bulur. Kızdan Buka ailesinin ayaklarına dolanmasını ister. Bunun karşılığında para vereceğini söylese de kız kabul etmez ve İlayda'ya "Bu işten uzak dur. Birisi bu aileyle uğraşıyor" der. İlayda şakın ama meraklı kalakalır

Aslı bütün bölüm boyunca eski işine dönmek isterken Barış sevgilisine şöförlük yaptırmak istemez. Ancak sonunda Aslı Barış'ı; ilişkilerini ailesine anlatamayacağını, akşam izin alamayacağını; bu yüzden de rahat görüşmeleri için şöförlüğün ideal olduğuna ikna eder. Diğer taraftan Aslı okula seneye başlamaya bu aradaki zamanda da Barış'ın kendisini tüm sınavlara hazırlamasına karar verir. Böylece 1 yılda alttan tüm derslerini vererek mezun olabilecektir.

Cahide teyze kendi aramalarına dönmeyen yiğenini görmek için şirkete gider. Orada da olmadığını yemekte olduğunu öğrenince Aslı ile olduğunu tahmin edip oraya gider. Aslı'nın saçında kendi annesinin olan ve zamanında kendisinin olmasını çok istediği tokayı görünce daha da sinirlenir. Yemekte onlara katılır ama Barış'a ters görünmemek için ilişkilerini onaylamış gibi yapar. Barış bir telefon için masadan kalktığında Aslı'ya gerçek duygularını ve ilişkiyi tasvip etmediğini söyler. Aslı ise beklenmeyen bir tepki verir. Aşkına güvenmekte ve bunun için Barış onu istediği sürece savaşmayı göze almaktadır. Kılıçlar çekilir

Hiç yorum yok:
Write comments