2.10.2017

Genç oyuncu Boran Kuzum’a hayranlarından en anlamlı doğum günü armağanı

Başarılı genç oyuncu Boran Kuzum 1 Ekim’de 25 yaşına bastı. Sevilen genç oyuncunun hayranları, kendisine büyük bir sürpriz yaptı. Vatanım Sensin dizisinde canlandırdığı Leon karakteriyle büyük bir beğeni kazanan, geniş bir hayran kitlesine ulaşan, sosyal medyada en çok konuşulan isimlerden biri olan 
Boran Kuzum’un hayranları, sevdikleri oyuncunun doğum günü için aylarca önceden hazırlığa başladılar. Genç oyuncunun farklı şehirlerden bir araya gelen fanları, hayranı oldukları oyuncu adına Afrika’da bir su kuyusu açtırdı ve ayrıca Lösev’e bağışta bulundu. Bu anlamlı ve faydalı armağan karşısında duygulanan genç oyuncu, sosyal medya hesabından paylaştığı bir yazıyla duygularını ifade ederek hayranlarına teşekkür etti.

Kuzum şöyle bir teşekkür mesajı paylaştı: “25 yaşıma binlerce güzel kalple birlikte girdim bu sene. Dünyanın en büyük ödülü bu, hiçbir zaman unutmayacağım. Yürüdüğüm yolda ne zorlukla karşılaşırsam karşılaşayım, sizin desteğiniz ve sevginiz her zaman devam etmeme güç verdi. Siz, beni sevenler, destekleyenler, adıma açtırdığınız Afrika’daki bu su kuyusu ve LÖSEV’e yaptığınız bağışla bir sürü insanın hayatı için çok güzel şeylere vesile oldunuz. Umarım her zaman sizin bu sevginize ve temiz yüreklerinize layık olurum. Hepinizi seviyorum. Sevgiyle…”

1992 Ankara doğumlu Boran Kuzum, İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunu. Genç oyuncuyu ilk olarak 2015 yılında Analar ve Anneler adlı dizide izledik. Daha sonra Muhteşem Yüzyıl Kösem’de canlandırdığı akli dengesi bozuk Şehzade Mustafa rolüyle dikkatleri çeken oyuncu, Kanal D’de yayınlanan Vatanım Sensin’de canlandırdığı Yunan Teğmen Leon rolüyle büyük bir çıkış yakaladı. Sosyal medyada binlerce hayranı tarafından takip edilen, hakkında sevgi ve övgü dolu paylaşımlar yapılan oyuncu, oyunculuktaki başarısının yanı sıra, samimi, sevecen, saygılı ve seviyeli tutumuyla büyük bir takdir kazanmış durumda.

Eğitimini aldığı oyunculuk başarısını televizyon dışında, sinema ve tiyatroda da sürdüren Boran Kuzum, şu anda üç alanda birden çalışıyor. Yakında vizyona girecek olan Cingöz Recai adlı sinema filminde rol alan genç oyuncu, diğer yandan Pürtelaş Tiyatro’nun hazırladığı Martı adlı oyunun çalışmalarına devam ediyor. Oyuncunun Leon karakteriyle yer aldığı Vatanım Sensin dizisinin çekimleri de başlamış durumda.

Hiç yorum yok:
Write comments