1.10.2017

Kalp Atışı 13. bölümde Eylül; Ali Asaf'a destek oluyor

Geçen bölüm sonunda Ali Asaf duydukları yüzünden babasına ağır laflar söylemişti. Babası da bu laflara dayanamayıp kalp krizi geçirmiş; düşerken başını sehpaya çarpmıştı. Ali Asaf bin pişman duruma müdahale eder ve yardım için seslenir. Yardımına Eylül koşar. Selim de sonrasında olaya dahil olur ve ZiyaNur'u hayata döndürürler.

Ziyanur'un vücuduna balon pompası takarlar. Ancak kafasında bir kanama vardır. Ali Asaf; kalbinin kaldıramama ihtimali olmasına rağmen ameliyata almaya karar verir. Eylül de acaba selim haklı mı kalbi dayanmaz mı diye düşünmeye başlar.

Sinan karısının gelmesinden babasını sorumlu tutar ve ayrıca evdeki eşyalarını attırmak istemez. Sinan Faruk'a sinirinde haklı olduğunu söyleyip gaz verir. Sinan hastaneye Bahar'ın adını verir.

Esra ise hastaneye getirilen darp edilmiş bir kıza müdahale eder. okul kampüsünde bulunan kızın hemen arkasında yaralı 2 genç getirirler. Birisi diğerinin kıza tecavüz ettiğini onunda onu durdurmaya çalıştığını söyler. Kız ilk başta ailesini görmek istemese de Esra abiyle de kızla da konuşur. Abi oldukça sinirli ve üzgündür. Polisler olduğu için çocuğa yaklaşamayınca hıncını Ali Asaf'tan çıkarmaya çalışır

Hakan yemek yemeği reddetmektedir. Eylül'e bir mektup bırakır. O güne kadar hiçbir ilacı içmemiştir. Hapishaneye götürüleceği an gelip çatmıştır. Topladığı ilaçları içer. Eylül ise bir türlü ona verilen mektubu okumaya fırsat bulamaz. Gün sonunda okuduğunda Hakan'ın yanına koşar ama adam tam o sırada kızın kollarında ölür. 

Esra; Eylül ile rahatlatıcı bir konuşma yapar. Esma Bahar'ın resminin yanındaki kadını tanır. Eylül'e iftira atan kişiye para veren o vurulan kadındır. Eylül hemen bu işin arkasında Sinan'ın olduğunu anlar ve evine gidip onunla yüzleşir. Esma durumu Eylül'ün babasına anlatınca O da soluğu Sinan'ın yanında alır. Sinan adama karısının ondan sürekli para aldığını söyleyince eve gidip karısıyla kavga eder ve kadını döver.

Tecavüze uğrayan kız ise zanlıyı hatırlamamasına rağmen sırf yaralı adamlardan birisi söylediği için diğerinin yanına gider. Adam zaten kendinde değildir. Fakat kız yürüdüğü için kanaması başlar. Esra, Oğuz ve İpek duruma müdahale ederler. Oğuz kızın eşyaları arasından çıkan bir anahtarlıkla yaralı erkeklerden birisini yarasını eşleştirince asıl zanlının diğeri olduğunu anlarlar. Polisler adamı götürür

Ziyanur'un kalbi güçlensin de ameliyata dayanabilsin diye 1 gece dinlendirilir. Yine de kötüleşince onu ameliyata alırlar. Gelişen komplikasyonlar olur ama Ali Asaf doğru kararlar verip ameliyatı başarıyla bitirir. Ameliyattan çıkan Ziyanur'un başına giden Sinan'ın babası ona Ali Asaf'ın gerçek anne babasının ölümünde Ziyanur'un suçu olduğunu çocuğa söyleyeceğini söyler. Ziyanur odadan çıkan ortağının arkasından yataktan kalkmaya çalışır, yere düşer ve kalbi tekrar durur








Hiç yorum yok:
Write comments