16.10.2017

Kayıtdışı 5. bölümde Melek Anne ve adamları Ekrem'in tuzağına düştü

Fox’ta Pazartesi akşamları merakla izlediğimiz Kayıtdışı dizisinin 5. bölümü yine çok sürükleyiciydi. Geçen bölümde Ali Kemal tam Ekrem’in kasasını açıyordu, odaya biri girdi. Yeni bölümde bu kişinin Zeynep olduğunu öğrendik. Bir şey olmadı tabii, kitaplara bakıyormuş gibi yaptı Ali Kemal ve ekibiyle birlikte oradan sağ salim, hiçbir şey anlaşılmadan çıkmayı başardı.

O arada kasanın içindekilere kaba taslak bakmayı başarabilmişti. Orhan diye bir adamla ilgili notlar ilgisini çekti. Bu ismi Melek Anneye iletti. Araştırmalar sonunda damın akıl hastanesinde olduğunu öğrendiler. Çavuş’u hasta kılığında oraya soktular, o da aradıkları adamı buldu. Hastaneden çıkarıp Ali Kemal’in yanına götürdüler adamı. Sabri’yi tanıyor adam. Sen yeni temizlikçi misin? diye sordu Ali Kemal’e.
Bu arada Esra aldatıldığından şüphe etmeye başladı tekrar. Huzuru kaçmış bir şekilde ipuçlarını bir araya getirmeye çalışıyor. Diğer yandan İnci'ye hırsızlık iftirasını attıran, bu tuzağı kuran kişinin Tuba yani kendi kızları olduğunu ortaya çıkardı ve Esra'ya da bunu söyledi Ali Kemal. Ama diğerlerine henüz söylemediler. Adnan bir düredir uğraştığı şeyde başarılı oldu, Ali Kemal'in kızkardeşi Sevda'yı kendisine aşık etti. Zavallı kıza kötülük yapmaya fırsatı olmaz, Ali Kemal bunu öğrenir umarız.


Ekrem’in yaptığı yeni iş, sözde yardım olarak götürülecek aslında tarihi geçmiş ilaçların içinde silah teslimatı. Ve bununla ilgili konuşdurken yanlış bilgiler verdi, yani peşinde kim varsa onlara tuzak kurdu. Bu kişi Melek Anne’ydi. Dinlendiğini bildiği için, onların duyacağı şekilde başka bir yerin adresini verdi. Ama asıl sevkiyat yeri Zeynep’in çalıştığı yerdi. Zeynep de zaten bir şeylerden şüpheleniyordu, yardım diye tarihi geçmiş ilaçları yollayacak olmalarından korkuyordu. Aslında bunu Ali Kemal’e de söyledi ama, o bu işten uzak durmasını tavsiye etti kıza.

Zeynep, tabii ki bu tavsiyeye uymadı, gece gitti ve kamyonetin içinde ilaçların altındaki silahları gördü. Kamyonet hareket edince de arayıp Ali Kemal’den yardım istedi. Yanındaki adamla birlikte yola çıktı ali Kemal. Nerede olduğunu tespit edip takip etti Zeynep’i. Kamyonun arkasından ses duyunca inip baktı adamlardan biri ve Zeynep’i yakaladı. Ama neyse ki Ali Kemal tam zamanında gelmişti. Adamları etkisiz hale getirdi. Zeynep silahlardan bahsedince de Ekrem’in tuzak kurduğunu anladı ve Melek Anne’ye haber verdi. Ama iş işten geçmişti. Ekrem’in adamları ateşe başladı, Melek Anne’nin adamları vuruldu.

O sırada Zeynep de arabaya doğru gelmişti, Orhan kızı görünce şaşırdı, “Yasemin Hanım, sizi öldü demişlerdi, yaşıyorsunuz. Ama nasıl bu kadar genç kaldınız” dedi. Zeynep de “Annemi nereden tanıyorsunuz” dedi şaşırarak.Zeynep bu adamın kızı olmasın sakın.
Bu arada Nejat da zor durumda; yardım ettiği çocuğun üvey babası gelip tehdit etmişti, karımdan uzak dur diye. Nejat’ı tekrar evin yakınında görünce anlamıştık bela olacağını. Akşam arkadaşlarıyla birlikte yolunu kesip fena dövdüler Nejat’ı.

Hiç yorum yok:
Write comments