6.10.2017

Klavye Delikanlıları 1. bölümde hikaye ve karakterler

İstanbul da Selimiye semtinde oturan Bayram ve Kerem sosyal medya üzerinde delikanlılık yapan iki yakın arkadaştır. Mahallelerinde Hiko dayı, kuzen Volki ile yaşayıp gitmektedirler. Çocukluktan gelme tramvaları vardır. Çocukluktan bugüne gelen yeteneksizlikleri vardır ama internet alemi sayesinde insanlara oradan dayılanmaktadırlar.

Sosyal medyada gece Trollük yaparak geçirip gündüzleri dışarıya karşı normal hayat yaşamaktadırlar. Kerem annesi ile mahalledeki peynircide çalışmaktadır. Bayram ise babası için mahalledeki kaportacıda çalışmaktadır. Kerem'in Selen adında bir sevgilisi vardır ve Veli ismindeki zengin bir mütahitin kızda gözü vardır. Kerem ayrıca korsan taksicilik yapmaktadır.

Kerem'in hayali bir sürü ticari taksisi olup paralarını yemek; Bayram'ın hayali ise yeterli parayı biriktirip Amerikaya kaçıp Jane ile evlenip Michael ve Jackson diye iki çocuğunun olmasıyken kuzen Volki bir gün Amerika'dan çıkagelir.

Kredi kartı dolandırıcılığı işi için onları ayartır. Ekibe çalıştığı üniversitede final sorularını zengin çocuklarına satan Seyran'la da konuşurlar. Kız önce razı olmaz çünkü zaten yıllardır iyi para kazanmaktadır. Bu sefer Volki kızı ikna etmek için bir hocaya sınav sorularını değiştirtir. Seyran'ın parasını aldığı öğrenciler onu kovalar, işten de kovarlar.

Volki onların güven testini geçmesini sağlar. Takım çalışmaya başlar. Kerem küçük kardeşi tahir'in okuluna gider. Okuldaki çocuklara atar yapar ama aşiret olduklarını öğrenince kaçar. Bayram tanışır tanışmaz Seyran'a aşık olur ama kız ona pek yüz vermez. Hiko ise eski aşkı ile karşılaşır

İnternetten buldukları zengin bir kızın cüzdanını Seyran çalıp Bayram'a verir. Bayram bilgileri verir. Kerem internetten parayı hesaba aktarır. Volki de 100 bin lirayı çeker. Parayı patrona verirler. O da paylarını pay eder. Başka bir zenginin oğlunu terör örgütüne para hikayesi ile dolandırırlar. Tam parayı alıp kaçarlarken polis çevirmesiyle durdurulurlar

Hiç yorum yok:
Write comments