6.10.2017

Ver Elini Aşk 5. bölümde Kaan için her şey üst üste geldi

Kanal D’nin eğlenceli dizisi Ver Elini Aşk’ta yine kahkaha, aşk kıpırtıları ve çılgın koşturmacalar vardı. AyperiEmin Dede’nin iyiliği için bu işi biraz daha sürdürmeyi kabul etmişti. Dedeye de “Evet Kaan’la barıştık” deyince, bu sefer dede telaşa düştü, “bunlar beni kandırmak için aynı odada kalacaklar, ateşle barut yan yana olmaz” diye düşündü ve onları oyuna getirip imam nikahı yaptırmaya karar verdi. İlk imam nikahı olayını atlattılar, uzun süre bekleyen hoca, ezan okununca, yarın gelmek üzere, namaz kıldırmak için çıktı gitti.

Kaan Mesut’tan yardım istedi, o da sahte imam buluruz dedi. Gitti buldu ama sahte hoca yerine yanlışlıkla gerçek hocayla anlaştı.
Ertesi gün nikah kıyılacak, Mesut yaptığı yanlışı anlayınca koşa koşa haber vermeye geldi ama yetişemedi, nikah kıyılmıştı. Üstelik hocanın sahte olduğunu zanneden Kaan, abarttı mihir bedeli olarak da 60, 70 kilo diye ısrar etti. Mesut yaptığı hatayı nasıl açıklayacağını bilemedi, söyleyemedi Kaan’a.

Bu arada Kaan ofiste bir terslik olduğunu sezmişti ya geçen bölüm Fulya Hanım kaçar gibi giderken, bunula ilgili bir gelişme oldu. Kaan bilgisayarından şirket hesaplarına giremedi, şifre değiştirilmişti. O şifreyi bir tek fulya Hanım ve kendisi biliyormuş. Amerika’da bilgisayar mühendisliği okuyan Lalin’den yardım istediler. Kız geldi sabaha kadar uğraştı, sonunda kırdı şifreyi. Ve gördüklerine inanamadılar; Fulya Hanım, hesaptan yüklü miktarda para çekmiş ve kamış, görünen bu. Ve suç burada olan Kaan’ın üstüne kalıyor. Kimse fark etmeden o parayı yerine koymazlarsa Kaan hapse girecek.
Emin Dede de Kaan ile Ayperi’nin baş başa kalıp yakınlaşabilmeleri için boş duran köşke taşınma kararı verdi, artık torununu yalnız bırakmayacak, Antep’e gitmeyecek. Herkesi seferber etti, evi temizletti, yerleştiler.

KaanAyperi’ye başka bir gözle bakmaya başlıyor. Özellikle onun Su’ya olan düşkünlüğü, ona kendi evladı gibi davranması etkiliyor onu. Oğuz ile Lalin de ne kadar inkar ve itiraz etseler de birbirlerine doğru çekiliyorlar. Diğer potansiyel çiftimiz de Mesut ile KirazMesut zaten aşık; kayıp ilanındaki fotoğrafından aşık olmuştu paragöz çılgın kızıma. Henüz Kiraz’da bir şey yok, ama olacak illaki.

Olayı çözen Lalin ve Oğuz gelip durumu anlatınca, şaşkına döndü Kaan. O sırada gelip Kaan’ın üzüntüsünün nikahla ilgili olduğunu zanneden Mesut, itiraf etmiş oldu yaptığı hatayı ve bunu sonucunda Kaan ile Ayperi’nin gerçekten dini nikahlı olduklarını. Kaan iyice çıldırdı, saldırdı Mesut’a; zorla elinden aldılar. Tam o sırada, sakinleşsin diye kucağına verilen bebeği, “Baba” demez mi? Kulaklarını inanamıyor, Kaan; tekrar duyunca da ağlıyor duygu yoğunluğundan; “Kızım bana baba” dedi diyerek. Çok güzel bir sahneydi bu. Ve bölüm burada bitti.

Hiç yorum yok:
Write comments