11.10.2017

Klavye Delikanlıları 2. bölümde Seyran tüm paraları alıp kaçıyor

Geçen bölüm sonunda bizim ekip birisini dolandırmış kaçıyor iken polis tarafından durdurulurlar. Polis onları arıyormuş; tam yakalandık diye düşünürken polis memuru Volki'nin lise arkadaşı çıkar. Çocuk birden Trakya şivesine bağlar ve olayı kurtarır.

İki kafadar Kerem ve Bayram ellerindeki parayı Hiko dayıya götürür. O da mahallede ihtiyacı olanlara para veya erzak olarak dağıtır. Kalan az paraları ile ailelerine jest yaparlar. Hiko dayı da yıllar önceki sevgilisi Nergis ile konuşmak için otururlar.

Kerem; Selen ile beraber sinemaya gider. Yan koltuğa Veli gelir. Yer değiştirirler. Çıkışta yine Veli ile tartışırlar. Kerem adama kafa atıp burnunu kırınca kız mağdurdan taraf olur

Volki akşam onları gece eğlenceye götüreceğini söyler. Herkes kendince hazırlanır. Orada da Volki karısını aldatan zengin birini gözüne kestirir. Bayram orada Seyran için dans düellosu yapıp kazanır. Gecenin sonunda Seyran mecburen sarhoş olan Bayram'ı evine götürürken Kerem gece Veli'nin evinin önündeki arabasını benzin döküp yakar.

Volki kulupte gördüğü zengin iş adamı ile ilgili bilgi toplarlar. Adamın kredi kartından para çalacağız diye girdikleri işte Türkiye'nin en büyük enerji ihalesindeki 2 şirketin arasında kalırlar. İki şirketi birbirine kırdırıp şantaj yapmaya karar verirler.

Seyran'ın aklına başka bir şey gelir. "Patronları Güneş hanıma sadece kredi kartından gelecek parayı söyleyelim; şantajdan gelen parayı paylaşıp cebe atalım" der. Volki ilk başta kabul etmez ama sonra kadının hayat standartları cazip gelir ve alınacak parayı az söyler.

Kerem şirketten birinden zengin iş adamının sevgilisiyle o akşam otelde buluşacağı haberini alır ve ekip olarak otele sızarlar. Adam ve kadının odasına kamera koyup çekim yaparlar. Adama, karısına ve rakibine aynı anda görüntüleri satarlar. paraları alıp ortadan kaybolma planları yaparlar

Fakat olay; zengin iş adamının ihaledeki rakibine ve ona boşanma davası açıp tazminat isteyen karısına yarar. Bayram ve Seyran Yunanistan'a kaçar. Volki ve Kerem de sonrasında onlarda buluşacaklardır. Volki onların yanına gelir ama Kerem araç kundaklamaktan karakola alınır. Bayram ve Seyran geceyi beraber geçirir ama adam uyandığında kız tüm parayı alıp kaçmıştır





Hiç yorum yok:
Write comments