11.10.2017

Show’un iddialı dizisi Çukur 23 Ekim Pazartesi ekranda olacak

Show TV yeni sezon için iddialı projelerle geliyor. Bunlardan biri de bir süredir tanıtımlarıyla büyük ilgi uyandıran, sosyal medyada çok konuşulan ÇukurGökhan Horzum’un senaryosunu yazdığı, Sinan Öztürk’ün yönettiği, Ay Yapım tarafından hazırlanan Çukur dizisinin yayın tarihi ve günü belli oldu. Heyecanla beklenen dizi, 23 Ekim Pazartesi akşamı izleyici karşısına çıkacak.

Başrollerde Aras Bulut İynemli ve Dilan Çiçek Deniz’in bulunduğu, önemli rolleri Mustafa Üstündağ, Erkan Kolçak Köstendil, Öner Erkan, Rıza Kocaoğlu, Nebil Sayın, Kubilay Aka ve deneyimli oyuncular Ercan Kesal ile Perihan Savaş gibi isimlerin paylaştığı Çukur’un yayınlanan tanıtım fragmanları büyük ilgi görüyor.

Çukur'un oyuncu kadrosunda Türk sinemasının usta oyuncularından Perihan Savaş da yer alıyor. Savaş, Koçovalı ailesinin büyüğü, evin annesi Sultan rolünde karşımıza çıkacak.
Ayrıca Vatanım Sensin dizisinde ilk oyunculuk deneyimini yaşayan ve oyunculuğu ile büyük beğeni kazanan Kubilay Aka da, sezon sonunda diziden ayrılarak Çukur dizisinin kadrosuna dahil olmuştu. Genç oyuncu dizide, cesur ve öfkeli bir genç adam olan Celasun karakterine can verecek.

Hiç yorum yok:
Write comments