4.10.2017

Seven Ne Yapmaz 5. bölümde Zeynep'i kurtarma operasyonu var

Geçen bölüm sonunda Ozan'ın kız kardeşi kaçırılmıştı. Kaçıranlar tefeci olduklarını söylerler ve 1 milyon dolar isterler. Ozan ve ailesinin böyle bir parası yoktur. Ozan önce Sema'dan istemeye çalışır. Arzu her zamanki gibi olaya şüpheli yaklaşır. Parayı Mehmet, Ozan, Serkan, Gizemve Arzu götürmek için bir arabaya biner. O sırada kız kardeş kaçar. Ortalık karışır ve Arzuile Mehmet yakalanır. Adamlar onları ormanda bir kulübeye bağlar. Sabaha çıktıklarında yakınlaşmışlardır. Gizem ve Ozan ormana kaçarken çocuğu bir şey ısırır. Nazlı ağaç kökünden bir ilaç yapıp Ozan'ı kurtarır ama adam tüm gece rüyalar görür. Sabah ikilimiz etrafı dolaşıp kulübeyi bulup Arzu ve Mehmet'i kurtarırlar. Arabada kalan Serkan da parayı getirir.

Ertesi gün adamlara onları tekrar arar. Parayı alan Gizem ve Ozan kız kardeşi Zeynep'i kurtarmak için adamlarla buluşur. Onları hizmetçinin yanlış yönlendirdiği Sema ve arkadaşı izlemektedir. Olayları tamamen yanlış anlayıp değiş tokuş mekanına paldır küldür girerler. Zor durumda kalan grup neyse ki kazasız belasız değiş tokuşu tamamlar. Adamlar parayı Ozan'ın annesine verir. Kadın dikkat çekmemek için para dolu çantayı Mehmet'te kalan Ozan'ın odasına saklar. Sema ve arkadaşı anneyi adamlardan parayı alırken görür ve resimlerini de çeker.

Recep ise Sema'nın şikayeti yüzünden nezarete atılır. Ozan'ın kuzenleri de onu ararken bir taraftar grubu ile Recep'le aynı nezarete atılır. Taraftarların söylediği bir şarkıda geçen "Nazlı" kelimesi yüzünden Recep diklenince önce dayağı yese de sonra olay anlaşılınca baş tacı olur. Fatma hala oğullarının da nezarette olduğunu öğrenince kendisine abayı yakan bahçıvan ile karakola gidip onları çıkarttırır. Recep'in suçsuz olduğunu ise internete konan videosunu seyreden Ozan ispatlar. Sonuçta videonun çekildiği tarih, saat ve yer bellidir. O saatte orada ise Sema'yı soyan kişi olamayacağı da belli olur. Nezaretten çıkan Recep memleketine gitmek için otobüse binse de geri iner.

Ozan bu kurtarma sürecinde iyi kalbini keşfettiği Gizem'e karşı yumuşasa da Nazlı'yı sevmeye devam etmektedir. Nazlı da kocasına tüm gerçekleri anlatmaya hazırlanırken bir den onun odasında para dolu çantayı bulur ve kendi kız kardeşini para için kaçırttığını düşünür. Ozan'a çok kızan Nazlı ağlayarak eşyalarını toplar ve hırsından deliye dönmüştür. Bu üzgün halinde kapıda Recep belirir. Kız ona sarılarak ağlamaya başlar. Onları böyle sarmaş dolaş kapının önünde gören Ozan; elinde alyansı ile kalakalır.

Hiç yorum yok:
Write comments