5.10.2017

No: 309 62. bölümde Filiz'le Erol Lale'lerin evine yerleşti

Fox'un sevilen romantik komedi-aile dizisi No:309, yine eğlenceli bir bölümle karşımızdaydı. Geçen bölümün sonunda Lale’le konuşurken üzülüp fenalık geçiren Yıldırım, hastanelik oldu. Lale vicdan azabıyla kahroldu. Yıldırım’ın durumu iyiymiş, önemli bir şeyi yokmuş. Ama Kurtuluş’un parlak fikri sayesinde, Yıldırım’ın durumunun çok ciddi olduğu, kalp krizi geçirdiğini, kalbine üç stent takıldığını, ilk altı ayın çok önemli olduğunu söylediler. Yıldırım bu fikre önce sıcak bakmadı, artık yalan söylemek istemiyorum dedi. Ama başka çare de olmadığını gördüğü için, kabul etti. Onurda bu oyuna dahil oldu. Kızlar babalarının etrafında pervane oldular; program yaptılar, sırayla bakacaklar babalarına. Yalan ama sonuçta iyi bir amaca hizmet ediyor.

Filiz, geçen bölüm ultimatom vermişti, “Ayrı eve çıkmazsak boşanırım” demişti. Erol kabul etti ve Betül’ün tüm itirazlarına rağmen gittiler. İşin ilginç yanı Lalelere gittiler. Filiz kocasının kendi ayakları üzerinde durmasını, ailesine ihtiyaç duymamasını istiyor. Fakat Erol, ne yapacağını, nasıl iş bulacağını bilemiyor. Çok komikti bu sahneler. Filiz, gayet normal bir şeymiş gibi geldi yerleşti; bir de Lale'nin halası Hülya'yı çocuk bakıcısı ve hizmetçi gibi kullanıyor. 

Diğer yandan babaanne, artık mirasla ilgili işlemlerin yapılmasını istiyor, bunu Our'a söyledi. Bunu duyan Betül iyice paniğe kapıldı. 

Bu arada ÖzgeOnur ile Lale’nin nasıl evlendiklerini öğrenince, demek ki severek evlenmediler diyor ve ümide kapılıyor. Betül de Özge’ye yapması ve yapmaması gerekenler konusunda tavsiyelerde bulundu, fitne fesat kadın….
Samet’in köftecideki payı istemesi üzerine ne yapacağını bilemeyen Kurtuluş, at yarışı oynamayı düşündü, kararsızken, zamanında kumardan çok çekmiş, ailesini kaybetmiş olan Yıldırım’ın da uyarısıyla bundan vazgeçti. Daha sonra da iş arayan Erol ile kesişti yolları. Köfteciye ortak olma fikri, Erol’u çok heyecanlandırdı.

Lale, okul, babasıyla ilgilenme sorumluluğu ve Filizlerin evde olmasından dolayı biraz bunaldı, Onur’a sürpriz bir piknik hazırladı, kısa bir zaman için baş başa güzel anlar geçirdiler. Diğer yandan Onur, bir kızı olduğunu Lale’ye bir türlü söyleyemedi.

Hiç yorum yok:
Write comments