20.10.2017

Tutsak 5. bölüm, Bahadır cinayeti itiraf etti

Kanal D’de yayınlanan Tutsak dizisinin yeni bölümü yine çok şaşırtıcı gelişmelerle doluydu. Geçen bölümün sonunda Bahadır Elif’e evlenme teklif etmişti. Elif “olmaz” dedi. Kendi ayaklarının üstünde durmak istediğini söyledi. Ben beklerim” dedi Bahadır, çok seviyor kızı. ”Sana söz veremem” dedi Elif. Bekleyeceğini söyledi Bahadır.

İşten ayrılmıştı Elif, bir daha oraya dönmemekte kararlı. Bu arada Elif’e bankadan telefon geldi; Sadullah’ın bankadaki 5 milyonluk hesabı ile ilgili. Sadullah ölünce karısı olarak ona kalmış tabii ki para. Elif gidip Kenan’a haber verdi, bankadan parayı bir gün sonra alacağını, doğruca onlara getireceğini söyledi. Para Gürhanların zaten, onlardan çalmıştı Sadullah. Bahadır da bankaya gitti Elif’le. Parayı alıp çıktıklarında Elif’in amcası kesti yollarını, parayı almaya kalkıştı. Vermediler, mücadele ettiler adamla. Ama o sırada Elif’in parayı aldığını öğrenen polis yollarını kesti, doğruca emniyete götürüldüler. Komiser Murat sorguladı, çok sıkıştırdı onları. Sonunda Bahadır itiraf etti, “ben öldürdüm” dedi. Elif’i serbest bıraktılar,  o bunu Bahadır’ın yapacağına ihtimal vermiyor.

Bu arada Nazlı, sürekli bilgi sızdırıyor Murat komisere. Kocasının ölümünün intikamını onlardan almaya kararlı. Ama Bahadır’ı korumak için elinden geleni yapıyor, Leman Hanım’a şantaj notları yollayan o herhalde. Bahadır’ın başının derde girmesinde Leman’ın rolü büyük. Bir yandan da Bahadır’ın annesine, onlara yardım ediyormuş gibi görünüyor.

Sadullah’ın telefonda bahsettiği Leman Hanım’ın ailesine ihaneti konusuna açıklık geldi bu bölümde. Kenan annesine açık açık, “Senin babamı o adamla aldattığını gözlerimle gördüğüm için yirmi yıldır tek bir kadına güvenmedim.” dedi. Sonra da hayatımda ilk defa bir kadına güvenebildim, o da Elif” dedi. Leman Hanım’ın iyice sinirine dokundu bu. Kenan da aşık oldu Elif'e.

Bu arada evin iki hizmetçisi de Kenan ve Bahadır’a olan aşklarından dolayı nefret ediyorlar Elif’ten, kızın burnundan getiriyorlar. Kenan çok ısrar etti, Elif tekrar konakta çalışmayı kabul etti, sanki tek iş yeri orası.
Okan sorgudaki Bahadır’la konuşurken sinirlenen çocuk, Okan’a “Sen git karına dikkat et” dedi Bennu için. Bu kafasına takıldı Okan’ın. Bennu’ya sordu ama kadın usta yalancı.
Zaten ailede herkesin belli sırları var herkes kati olabilir. Bakalım, gerçek katil Bahadır mı? yoksa Elif’i kurtarmak için mi yaptı?

Hiç yorum yok:
Write comments