5.10.2017

Yüz Yüze’nin Cihangir’i Birkan Sokullu’yu biraz tanıyalım

Çok yakında Show TV'de ekrana gelecek olan ve ilk tanıtımları büyük bir ilgiyle karşılanan Yüz Yüze dizisi, oyuncu kadrosuyla da dikkat çekti. Osman Taşçı’nın yönettiği, senaryosunu Ethem Özışık’ın yazdığı dizide başrolleri, son yılların parlayan genç yıldızlarından Sinem Kobal ve Birkan Sokullu paylaşıyor. Oyuncu kadrosunda, başrollerin dışında  Taner Ölmez, Özgür Emre Yıldırım, Ece Çeşmioğlu, Rüzgar Aksoy, Başak Daşman, Ali Seçkiner, Muhammet Çakır, Selin Yeninci, Merve Dizdar, Celal Öztürk, Nihal Telcan ve Kaan Uluca gibi isimler yer alıyor.
Peki ,Yüzyüze’de çete lideri Cihangir’i canlandıran Birkan Sokullu’yu biraz tanımak ister misiniz? Şimdiye kadar birçok dizide yer alan yakışıklı oyuncu, asıl çıkışını Kanal D ekranlarında iki sezon boyunca en çok seyredilen dizilerden biri olan Hayat Şarkısı’nda canlandırdığı Kerim Cevher karakteriyle yapmıştı.


1985 yılında İstanbul’da dünyaya gelen Birkan Sokullu, 2003 yılında ‘Best Model Of Turkey’ yarışmasında üçüncü oldu. Maltepe Üniversitesi Radyo TV Programcılığı Bölümü'nü bitiren ve 10 yıl profesyonel şekilde basketbol oynayan genç oyuncu, üniversite yıllarında mankenlik ve modellik yaptı.

Oyuncu Dolunay Soysert'ten oyunculuk dersler alarak oyunculuk aanındaki deneyimleri başladı. Küçük Kadınlardizisinde Ayaz karakteri ve 2010 yılında "Küçük Sırlar dizisindeki Demir karakteri ile dikkat çekti.
2012 yılında yer aldığı Uçurum dizisi, 2013 yılında Şehzade Mustafa'yı canlandırdığı Fatih dizisi de uzun ömürlü olmadı.
2014 yılında Kıvanç Tatlıtuğ’un başrolünde oynadığı Kurt Seyt ve Shura” adlı dizide önemli bir rol üstlendi.
Kanal D’de 2016 yılında yayınlanan ve başrollerinde Burcu BiricikTayanç AyaydınEcem Özkaya, Seray Gözler YeniayAhmet Mümtaz Taylan’ın oynadığı Hayat Şarkısı, genç oyuncunun kariyerinde dönüm noktası oldu.

Birkan Sokullu ile kendisi gibi sevilen bir oyuncu olan Aslı Enver, 13 Temmuz 2012 tarihinde evlendiler, üç yıl süren evlilik 2015 yılında son buldu. 

Hiç yorum yok:
Write comments