3.11.2017

Fazilet Hanım ve Kızları 20. bölüm, Hazım Bey ölmemiş, geri döndü


Star TV'nin Cumartesi akşamları ekrana gelen sevilen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları 20. bölümde çok büyük bir sürpriz yaşandı. Yağız'ın yaptırdığı DNA testi sonucu gelince, Ece ile yüzleştiler tabii. Kız ise kabul edeceğine annesine uyup sert bir şekilde itiraz etti, bebeğin babasının Hazım Bey olduğunda ısrar etti. O sırada bebek meselesini öğrenen Yasin, bebeğin kendisinden olduğuna bir an emin oldu, bunda Hazan’ın da rolü oldu. Ece ile annesi kesinlikle reddettiler bunu. Selin de durumu öğrenince çılgına döndü abileri Selin’i kendine getirmeye çalıştılar, ama nafile. Fazilet ve Ece, Hazan’a DNA testini bilip sustuğu için çok yüklendiler.

Ve büyük sürpriz, Hazım Bey geri döndü. Ölen o değilmiş, o akşam arabayı verdiği evsiz bir adammış arabanın içinde yanıp ölen. Hazım Bey, de bir hafta eski yazlık evde inzivaya çekilmiş durumdaymış, öğrenince gelmiş. Çocuklar çok sevindiler tabii. Ama Hazım bey, mezarın açılıp DNA testinin yapıldığını öğrenince çok sinirlendi. Hatırasına böylesine saygısızlık yapılmasını hazmedemedi. En büyük tepkiyi de, bu işi akıl eden kişi olan Yağız’a gösterdi.
Yağız çok üzüldü, “Tam tersine senin adına duyduğum saygıdan yaptım” dedi ama dinletemedi babasına.
Hazım Bey çocuklarına, "Karımı ve bebeğimi kabul etmek zorundasınız" diye meydan okudu ve bundan sonra hiçbir şeyin eskisi gibi olmayacağını söyledi.

Hazan ise hem Yağız’a, hem de Sinan’a destek olmaya çalışıyor ama pek başarılı olamıyor. Yağız’la Hazan’ın birbirlerine olan yakınlıkları Sinan’ı çok üzüyor. Ama Hazan Sinan’a aşık. Yağız onu sevmeye başlasa da Hazan Sinan’ı seviyor. Yağız’ı da tanımaya başladıkça onunla yakınlaşıyor ama Sinan’a aşık.

Hazan Kerime ile tekrar konuştuktan sonra öğrendiği gerçeği saklamaya karar verdi. Artık bu konu önemli değilmiş gibi davranıyor.

Bu arada Selin, yaşadığı hayattan memnun değil, Yasin iş bulamıyor, kayınvalidesi paragöz bir kadın. Yasin’in annesi Fazilet’i aradı ve bebek meselesi ile ilgili onu tehdit etti, “Selin’in babasıyla barışmasına ve Yasin’i kabul etmelerine aracı ol” dedi.

Hiç yorum yok:
Write comments