3.11.2017

Ver Elini Aşk 9. bölümde Ayperi Kaan'ı kıskanıyor


Kanal D'nin Perşembe akşamları ekrana gelen romantik komedi dizisi Ver Elini Aşk, 9. bölümü de oldukça eğlenceliydi. Geçen bölümün sonunda, Kaan ile Ayperi, dedelerin oyununu öğrenince, onlara bir ders vermeye karar vermişler ve bunu uygulamaya koymuşlardı. Kız isteme olayının bu şekilde sonuçlanması iki dedeyi de çok üzdü. Kaan, Su ve Ayperi’yi alıp köye döndü. Emin Ağa ise vazgeçmeye hiç niyetli değil, Kaan’ın burnunu sürtmeye kararlı, onun yen bir işe girmesini engelliyor. Kaan da aynı şekilde burnunun dikine gidiyor; dede torun, ikisi de çok inatçı.

Bu arada Ayperi, artık tekrar dadı olduğu için kendini kötü hissediyor, ve bunu sürekli Kaan’ın gözüne sokuyor; "sigortamı yaptır" diyor, şunu diyor, bunu diyor. Ayrıca Kaan’ı kıskanıyor. Kaan da Ayperi’nin bu huysuzlukları neden yaptığını anlamak için, gerçekten kendisini seviyor mu seviyor mu anlamak için, arkadaşlarıyla birlikte oyun oynuyor. Telefonda Mesut ve Oğuz'la konuşuyor ama sevgilisiyle konuşuyormuş gibi yapıyor, "sarı şeker" deyip duruyor. bunun gibi şeyler yapıyor, Ayperi de kıskanıyor, ama bu duygusunu gizlemeye çalışıyor.

Bu arada oyun oynayan tek kişi o değil, Kaan’ın annesi ile Simten işbirliği yapıyor, Su’nun annesini bulmaya çalışıyorlar. Bu arada Simten’in yaptıkları bununla da bitmiyor. Emin Ağa ile dışarıda görüşen Ayperi’nin fotoğrafını Kaan’a yolluyorlar. Akşam yemekte Kaan tam Ayperi’ye açılacakken, o fotoğraf geliyor telefonuna. Şimdi Ayperi hakkında yanlış düşünecek Kaan.

Hiç yorum yok:
Write comments