26.11.2017

Fazilet Hanım ve Kızları 24. bölüm Hazan ve Sinan barıştılar


Star TV'nin ilgiyle izlenen dizisi Fazilet Hanım ve Kızları 24 bölümde Hazan ve Sinan sonunda barıştılar. Geçen bölümün sonunda Yağız, kampanya çekimleri bahanesiyle Sinan ve Hazan'ı Ağva'da bir evde bir araya getirip kapıyı üzerlerine kilitlemişti. Bütün gece sohbet etmediler, tartıştılar. Sabah Yağız gelip kapıyı açtı, ve kenarda bekledi. Hazan, kapı açılınca arkasını dönüp çıktı, ama son anda sinan'ın söylediği sözler onu etkiledi ve durakladı. Sinan geldi ve sarıldılar, öpüştüler. Yağız da bunu gördü. Ece de oradaydı, o da gördü her şeyi, sevindi ablası için. Ece, Yağız'ın da Hazan'a aşık olduğunu biliyor, bunu farketmişti. Akşam ablasıyla dertleşmek için geldiğinde Yağız'la konuştu; "Yaşanamayan aşk ölümsüz olur" dedi.
Bu arada Selin'in hamile olduğu anlaşıldı. Tam Yasin ile Ece, hastanedeki öpüşme sahnesi ile ilgili olarak Selin'le yüzleşmeye gelmişlerdi, kız düştü bayıldı. Hastanede Ece eğer o zaman Selin'le öpüşmediysen herşey değişir derken, doktor Selin'in hamile olduğu haberini verdi. Tabii Ece yıkıldı.

Egemenlerin hain gelini Yasemin, Fazilet'e bir iftira daha attı. Hazım Egemen'in kayınvalidesi gecekonduda yaşıyor" şeklinde bir haber yaptırdı ve bunu Fazilet'in üzerine attı. Hazım bey deliye döndü, zaten adam ilaç yüzünden gitgide kötüleşiyor, sinirli ve tahammülsüz bir hal alıyor. Elleri de titriyor.
Gazeteciler dayandılar Fazilet'in kapısına. Ece de bu haberle ilgili annesini suçladı. Kapısına geldi, "Ne olur dur artık anne. Ben artık annemden utanmaktan yoruldum" dedi. Ne kadar para istediğini sordu. Para, ev ne istiyorsan verelim, yakamızdan düş dedi. Kadıncağızın istediği bir şey yok ki; kızının artık gözünü açmasını istiyor o. Ece'nin söyledikleri çok dokundu.

Barışan ve birbirlerine kavuşan Hazan ve Sinan, çok mutlular. İkisi de Yağız'a teşekkür ettiler. Yağız ise onların mutluluklarını acı içinde izliyor.
Ece ise Hazım Bey'in çayına yanlışlıkla fazla ilaç koyunca adam kötü oldu, hafızası zayıfladı birden. Kendisiyle konuşmaya şirkete gelen Sinan'a "Anne ve halan neredeler" diye sorunca çocuk şaşırdı kaldı.
Fazilet intihara teşebbüs etti, gazı açtı. Ama komşusu ve Yasin kurtardılar onu. Ertesi gün haber aldığında hastaneye koştu Hazan. Ama annesini orada bulamadı. Otobüse binip gidiyor Fazilet.
Selin'in hamileliği de dış gebelikmiş. Ama kimse bilmiyor, sööylemeyecek herhalde kimseye.


Hiç yorum yok:
Write comments