26.11.2017

İsimsizler 24. bölüm; Yakup kızını kaybederken; Dayı kızına mı kavuşuyor

Geçen bölüm sonunda Damla'yı üzerinde bomba ile Fatihlerin karargahına bırakmışlardı. Uzaktan kumandalı olan bombanın sinyalinin 100 - 150 metre olduğunu düşünerek Biruske'yi aramaya başlarlar. Dayı bulur ve kızı durması için ihtar eder. Kızla konuşup ikna etmeye çalışırken Tufan; kızı  vurur. Fakat kız can havliyle kumandaya basar. Bomba devreye girer. Fatih son anda yeleği çıkarıp boşluğa atar. Bomba patladığında Biruske kaçmayı başarır ve Kudret'i arayıp örgüt evine gittiğini söyler. Kızları bıraktıklarında plakalarını alırlar ve arabanın yerini tespit ederler. Kızın bulunduğu evi bulurlar ve hastaneye getirirler.

Yakup merkeze gelip kızı Damla'yı alır. Kızın durumu iyi olmadığından hemen hastaneye götürürler. Kızın sürekli ağzından burnundan kan gelmektedir. Kudret; Hatem'e anlatırken öğreniriz ki deneme aşamasındaki bir virüsü Damla'ya enjekte etmişler ve kızın kanına dokunan herkeste de hasar göreceklermiş. Gerçekten de Yakup kızının kanını eliyle sildiği için onunda elinde yaralar açılmış. Doktorlar tahlil yapar ama ne olduğunu anlayamazlar. Fatih'in Biruske'yi bulduğu evde bulduğu ilaç şişesini tahlil için verirler

Biruske'nin vücudundaki kurşunu çıkarırlar ama çok kan kaybetmiştir. Acilen kan takmaları gerekir ve sadece Dayı'nın kanı uyar. Dayı istemese de kızdan bilgi alabileceklerini umarak; iyileşmesi için kanını verip Biruske'nin hayatını kurtarır

Fatih; Handan'dan chipi alır ve kızın ikazlarına rağmen Başkan'a verir. Derman ve Yadigar eskiden uyuşturucu yapan; kimyager yaşlı bir adamı bulurlar. Adam analiz yapamaz ama birinin telefonunu verir.

Kudret; Afran ve Çia'yı İstanbul'a çağırtır. Adamlar hazırlıkları yapıp yola çıkarlar. Kudret; yaralı ele geçen Biruske'yi öldürmelerini emreder. Çia ve adamı hastaneye sızmayı başarır ama Biruske'yi öldüreneden Tufan yetişip onları öldürür. Dayı hastanede sürekli uyurken kendisinim kızına söylediği ninniyi söyleyen kızın eşyaları arasında kızının ve kendisinin resimlerini bulup şaşırırken Yakup'un kızının durumu kötüye gider.

Kudret; sürekli şüphelendiği Afran'a Damla'nın panzehirinin yeri için yalan istihbarat verir. Şirkette Handan'ın kasasında diye Afran'dan bilgi gelir ve oraya doğru harekete geçerler. Handan ve Korkut onlara bilgisayardan destek verirler. Fatih ofise girip kasanın şifresini kırıp panzehiri alırken birisi onun kafasına silah dayar. Diğer tarafta merkezde de Handanlar tuzağa düşmek üzeredir.


Hiç yorum yok:
Write comments