28.11.2017

Kanal D dizisi Ver Elini Aşk 11. bölümüyle final yapıyor


Kanal D'nin yeni sezon dizilerinden Ver Elini Aşk, final yapıyor, sevilen eğlenceli dizi 3 Aralık Pazar akşamı 11. bölümüyle izleyiciye veda edecek. Eylül ayında başlayan dizi ilk bölümlerinde güzel reytingler alıyordu, daha sonra yeni dizilerin ve devam eden dizilerin yeni sezonlarının başlaması üzerine reytingi düşmeye başlayan dizinin yayın günü de değişti.
Kanal D'nin büyük bir beğeniyle izlenen dönem dizisi Vatanım Sensin, 9 Kasım Perşembe akşamı yeni sezonun ilk bölümüyle ekrana gelince, Ver Elini Aşk dizisi salı akşamına alındı. Sonunda beklenen oldu ve reytingi düşmeye devam eden dizi için final kararı alındı.

En son 21 Kasım salı akşamı 10. bölümüyle ekrana gelen Ver Elini Aşk final fragmanı yayınlandı.

Başrollerini Sevda Erginci, Ali İl ve Köksal Engür'ün paylaştığı, oyuncu kadrosunda Asuman Dabak, Hakan Pişkin, Ceren Koç, Büşra Çam, Nihal Menzil, Metin Keçeci, Toygun Ateş, Mesut Yılmaz, Gamze Demirbilek, Duygu Karaca, Gökay Müftüoğlu, Burcu Günay, Nazan Ayas ve Gülsün Sare Fil gibi isimlerin bulunduğu Ver Elini Aşk, final bölümüyle Pazar akşamı saat 23.15'te Kanal D'de olacak.

Hiç yorum yok:
Write comments