29.11.2017

Ufak Tefek Cinayetler 6. bölüm kızların hepsi zafer kazanıyor

Bu bölümde Oya gerçekten oturduğu evi satın alıyor ve Arzu, Merve, Pelin'i akşam evine yemeğe çağırıyor. Emlakçıdan aldığı bilgiyle Merve; Oya'nın gitmediğini aksine siteye yerleştiğini öğrenince kızları toplayıp Oya'ya ev hediyesi arayışına girerler. Aile merfumunu kadının gözüne sokmak için de aile içerikli bir tablo alırlar. Pelin ve Merve kocalarını da yemeğe getirirler. Yemekte kocaların olmadığı bir anda Oya; Merve ve Pelin'in müttefikliğini bozar. Arzu'nun onların Mehmet ve Burcu'nun ilişkisini 2 yıldır bildiğinin de açığa çıkmasını sağlar. Yıllardır süren şer ittifakı bozulur.

Merve önce Burcu'yu bir arkadaşlarının çocuk partisine çağırıp sonra kadını rezil eder. Sonra Pelin'i bitirmek için okul aile birliğindeki kadınlara Pelin'in en yakın arkadaşı Arzu'nun aldatıldığını bildiğini ama söylemediğini söyler. Okuldaki kadınlar Pelin'i birlikten atar.

Pelin de bir karşı atak yapar ve Burcu ile iş birliği yapar. Burcu; özür dileme bahanesiyle Merve'ye gidip asıl onun 2 yıldır Arzu'nun aldatıldığını bildiğini ama belli etmediğini söylettirir. Merve'nin ağzından duyduğu bu itirafı okul aile birliğindeki tüm kadınlara yollayarak Merve'nin işini bitirir.

Serhan; Oya'nın kendisini etrafında istemediği için gidicem dediğini zannedip rahatsız olur. Üzerine bir de Taylan'ın Oya ile bir ilişkisi varmış gibi davranması ile iyice dengesi bozulur. Karşılaşsa dahi Oya'yla konuşmamaya çalışıp surat yapar. Oya onu havuzda görüp ne olduğunu sorduğunda Taylan ile arasında ilişki olduğunu ima etmesi ile kadın çıldırır. Evli birisiyle beraber olmayacağını söyler.

Arzu; Mehmet'ten duyduklarından sonra kendisini daha çok ev işine verir. Sonrasında en yakın arkadaşlarının onu yıllardır kandırdığını da öğrenir. Kızı annesine babasının o akşam en önemli müşterisi ve eşiyle yemek yiyeceğini söyler. Arzu o mekana gider. Meğerse bu müşteri ve karısı Arzu'yu çok sever hem de boşanan kocalara çok tepkiliymişler. Arzu hiç bir şey olmamış gibi yemeğe katılır ama bir ara Mehmet'e şantaj yapar. Eğer evi kendi üzerine yapmazsa içerdekilerebkocasının kendisini 25 yaşında bir plates hocasıyla aldattığını, boşanmak üzere olduklarını anlatacağını söyler. Mehmet çaresiz kabul eder. Ev artık Arzu'nundur.

Diğer taraftan Burcu da Mehmet'e kocaman bir nişan yüzüğü aldırtır. Mehmet evdeki düzensizlikten ve Burcu'nun hiç bir iş veya yemek yapmamasından sıkılmaya başlamıştır. Edip İzmir'e gitmiş ama Oya gelmediği için kısa bir süre sonra geri dönmüştür. Serhan'ın şirketteki sorunu bitmemiş; sızıntı devam etmektedir. Kimin para çaldığını hala bulamamaktadırlar.

Pelin zafer kazanmış edasıyla okul aile birliğindeki kadınları evine çağırıp bir parti verir. Merve ise Pelin ile konuşma niyetiyle oraya gidip bu partiyi görür. Sitenin elektriklerinin dağıtıldığı yere gidip tüm sitenin elektriklerini keser. Kadınlar partiyi öylece bırakıp gider. Arzu hiç bir şey olmamış gibi yedek mumlarını yakıp çocuklarıyla oyunlar oynar. Oya karanlıktan korktuğu için Edip'i arayıp yardıma çağırır ama evde duramayıp kendisini dışarı atar. Yolda Serhan ile karşılaşır. Adam onu sakinleştirip evine getirir ama içeri birden Edip girer. Serhan tam evden çıkacakken Merve kapıyı çalar ve adam da kapıyı açmak için hamle yapar. 




 
 

Hiç yorum yok:
Write comments