17.02.2019

Sen Anlat Karadeniz 40. bölüm özet. Nefes ve Yiğit kaçmaya devam ediyor

Nefes'i uyandırıp ıssız bir yere götüren adamların elinden kaçar. Bir tanesini taşla yaralayıp bıçağını alır ve diğerini bıçakla tehdit edip kendisini uyanıp korkan oğlunun yanına getirtir. Tekneden kaçarlar ve eski hurda bir arabada sabahlarlar.

Tahir peşindeki polisten kaçarken polisin ayağı domuz kapanına sıkışır. Tahir onu bırakıp gitmez, ayağını kapandan kurtarır. Paslı olan kısım için bacağını dağlar. Polis de arkasından gelen arkadaşına yanlış tarafı işaret ederek kaçmasına yardım eder.

Kaleliler herkese karı kocanın buluşup Rusya'ya kaçtığını söylediği için etraftakiler rahattır. Reşit bir kadın olduğu için polis aramamaktadır. Nefes lezzetler Nefes olmadığı, Asiye abla bebeği olduğu için Berrak, Nazar ve Mercan'a kalmıştır. Türkan bu işi umut olarak gördüğünü anlatır.

Vedat kendine gelir. Gözünü açtığında yatağının üstünde Tahir ve Nefes'in düğün fotoğrafını görür. Tahir o gece eve girip kıyafet alırken resmi de alıp afiş haline getirip Vedat'ın yattığı yoğun bakıma girip adamın tepesine resmi yapıştırmış.

Vedat karısı ve çocuğunu kaçtığını öğrenince hastanede durmaz çıkar. Fikret'in evinde kalır. Tahir Fikret'e gidip ondan yeni polis kimliğini alır. Adam ona araç da ayarlamıştır. Nazar; Vedat'la boşanma davasının olumlu sonuçlanacağını söyler. Yangazlar kızlara aşklarını ilan etmeye karar verirler. Kızlara sonunda açılırlar

Tahir Ali'yle buluşup konuşurken Nefes cebindeki çok az parayla sadece oğluna yemek yedirerek yaşamaya çalışmaktadır. Gazetedeki iş ilanlarını arar. Yiğit gece rüya görür. Babasını geçen gün gördüğü yere gitmelerini ister. Giderler ama Tahir onlar çıktıktan hemen sonra gelir. Tahir Nefeslerin kaldığı aracı görür. Nefes geleni görmeyip kaçar. Tahir de birini bulamayınca gider.

Nefes bir lokantada bulaşıkçılık yaparken Kaleliler Mehmet Eren için mevlüt yaparlar. Tahir her yerde karısı ve Yiğit'i aramaktadır. Vedat babasını kendisini öldürmekle tehdit edip Nefes ve Yiğit'i bulmasını ister. İlk defa "baba" der. Bu arada Nefes açlık ve yorgunluktan hastalanır

Hiç yorum yok:
Write comments