1.11.2017

Ufak Tefek Cinayetler 2. bölümde Oya'nın üzerine bu kez Pelin geliyor

Geçen bölüm sonunda Merve; Oya'ya havuz meselesi ile ilgili meydan okumuştu. Arzu da kocasının arabasında bulduğu kadın hırkasının Merve'nin olduğunu öğrenip kavga çıkarmaya çalışmıştı. Merveçok benzeyen başka bir hırka çıkarıp olayı atlatır. Oya ise kendisini ne olduğunu anlamadan havuz meselesi ile ilgili Merve ile inatlaşır iken bulur.

Merve ise club başkanına gidip havuzun açılmasını istemediğini söyler O da zaten bir dilekçe verilmediğini söyler. Merve gidip Pelin'i Oya partide Taylan'ı mı aradı gözleri acaba diye gaz verir. Pelin de emlakçıyı arayıp Oya'nin evine sürekli misafirler geldiğini sürekli parti verdiğini ve rahatsız olduklarını söyler. Emlakçı gelip de Oya'ya şikayet olduğunu söyler.

Bu şikayet üzerine Oya çok öfkelenip havuz için site yöneticisine talepte bulunur. Meğerse herkes açılmasını istiormuş. Toplanan "Evet" oylarını görünce Merve de "Zaten ben de istiyordum" diyiverir. Merve bu kazanma olayını kayba dönüştürmek için yeni bir plan yapar. Arzu'nun doğum günün havuz başında partide kutlamayı önerir.

Arzu ise hala arabada bulduğu hırkanın kimin olduğunu bulmaya çalışmaktadır. Pelin ile konuştuktan sonra kocasının cebinde bulduğu otele gider ama kimseden bilgi alamaz. Evde kocasını sıkıştırır ama adam ustalıkla zeytinyağı gibi suyun yüzüne çıkar

Rıza Merve'nin abisiymiş ve evlendiklerinde karısının ısrarı ile Serhan'ın ortağı olmuş; işe yaramazın tekidir. Serhan panik atak gibi bir nöbet geçirir. Bütün bölüm boyunca sürekli karşılaşan Oya yine Serhan'a yardım eder. Serhan da Oya da o olayı düşünüp gülümserler. Oya ise bir tesadüfle Merve ve Serhan'ın evli olduğunu öğrenir

Pelin'in kocası Taylan; Oya'yı merak edip evinin önüne gelir. Tam zili çalmışken karısını görüp çark eder. Pelin ise Oya'nın hala çapa kolyesini takıp takmadığını merak edip bir bahane bulup; kadının takılarını karıştırır. Meğerse Taylan Oya ile çıkarken kendisine çapa dövmesi yaptırıp kıza da kolyesini almışmış. Pelin ile çıkmaya başladıklarında o kadar kafasına kakmış ki çocuk sildirmek zorunda kalmış.

Merve bu kolye olayını Pelin'den duyunca o kolyeyi hatırlar ve kafasında anında plan yapar. Merve hemen Oya'dan Arzu'nun yaş gününe gitmeden önceki randevuyu kendisine vermesini ister. Kıza çapa şeklinde kolye alıp masasının üzerine kimse görmeden bırakır. Oya da Taylan gönderdi zannedip boynuna takar. Taylan ve Pelin'in evli olduğunu da özellikle söylemez.

Arzu'ya doğum gününde mutfak robotu alırlar. Evin içinde yapılan kutlamalar sırasında kocası telefonla konuşurken yine kocasının çantasındaki başka bir telefonun çaldığını anlar. Çantanın yırtık bir yerinde saklanan telefonda plates hocasıyla çekilmiş resimlerini görür ama belli etmez.

Parti başladığında Arzu'nun kocası Mehmet karısını ne kadar sevdiğine dair bir konuşma yapar. Sevgilisi de partiye gelir. Arzu iyice gerilir. Taylan partide kızın boynunda kolyeyi görünce şaşırır; kız Taylan'ı görünce şaşırır. O sırada Merve gelip evli olduklarını söyleyip kaçar. Oya "Neden bana kolye gönderdin" der. O sırada Pelin gelip "Kocamı ayartmaya çalışıyorsun" diyip üzerine atlar. Kavga ve sesi yükselirken Oya herkesin içinde itişme sırasında havuza düşer.


Hiç yorum yok:
Write comments