1.11.2017

Klavye Delikanlıları 5. bölüm siber suçlar Kerem'i yakalıyor

Hakan Baydar olayını soruşturan siber suçlar masası şirketteki köstebek Deniz'i yakalar ve sorgular. O da Kerem'in adını verir. Güneş bunun haberini alınca hemen Volki'ye söyler. Kerem bunu öğrenince tribe girip panik ataklar geçirir ve hepsini adını vermekle tehdit eder

Bayram hala Seyran'ın yakasından düşmeyip kıza asılmaktadır. Kendisini kızın evine zorla davet ettirir ama dayak yediği için gidemez. Kardeşi Tahir'in lisede dayak yediğini öğrenen Kerem atarlanır. Hiko dayıya danışır. O da tek başına dayak yeme; arkadaşlarını da al da beraber yiyin der. Gerçekten de güzel bir dayak yer.

Kerem'in annesi Hiko'ya Selen'i Veli ile beraber gördüğünü söyler. Hiko Selen'le konuşup kulağını çeker. Nergis ise Hiko'dan kiracısını evden çıkartmak için yardım ister.

Siber suçlar; Kerem'i ve etrafında olanları araştırmaya başlar. Teknik takip için de amirinden izin almayı başarırlar. Volki de normal hayata dönmeleri için yeni bir konu bulur "Sosyal medya olimpiyatları" düzenlemek ister. Herkesten 100 er lira alacak; yarışmayı kazananın alacağı ödülü onlar kazanacaklarmış.

Herkes sakladığı paradan getirip tanıtım yapmak için kullanırlar.

Siber suçlar Kerem'i mahallede araştırır ve çocuğu takip etmeye başlar. Ve sonunda parkta sevgilisi Selen ile otururken gelip de onunla yemeğe çıktığını söyleyen Veli Dedeoğlu'nu boğmaya çalışırken yakalar. Ona siber suçlar tarafından yakalandığını söylerler. Bakalım Kerem bu stresli haliyle polise Volki'nin kendisine söylemesini istediği şeyleri söyleyip olayı kapatabilecek mi yoksa daha fazla sarpa sarmasına mı sebep olacak?


Hiç yorum yok:
Write comments