18.12.2017

Dolunay 24. bölüm; Ferit Nazlı'dan gerçekleri öğrenebilecek mi?

Ferit özenerek planladığı evlenme teklifinde Nazlı'dan hiç beklemediği bir tepki alır. Kız yapamıyacağını, devam edemeyeceğini söyleyerek bir kaç günlüğüne kızların yanına gider. Asuman'ın intihar girişimini de Ferit'ten saklarlar. Ferit ise Nazlı'ya ne olduğunu anlamaya çalışır. Fatoş'u sıkıştırır. Bütün bölüm boyunca Ferit Nazlı'yı ne olduğunu öğrenmek için sıkıştırdı ama Nazlı sürekli kaçtı

Hiç bir şeyden habersiz Manami ikiliyi barıştırmak için cafeye gelecek bir dergi muhabirini bahane ederek ikisini de ayrı ayrı çağırır. Sonuçsuz kalan bu çabadan sonra üzerine bir de Nazlı'nın kendisinden habersiz tefeciden borç aldığını öğrenir ve çok içerler. Artık Ferit; Nazlı'nın bu tavırlarından onu anlamaya çalışmaktan sıkılır ve boşanma davasını kabul eder. Hatta bölüm sonunda gerçekten mahkemede ikisi de boşanmayı kabul ettiklerini söyler.

Manami bir bilmece kulübüne Fatoş, Tarık ve Engin'i çağırır. Engin ile kafalarının ve zevklerinin uyduğunu fark eder. Fatoş ise Tarık'tan hoşlandığını sonunda fark eder. Asuman'ı keyiflendirme işini Deniz üstlenir. Kıza duygularıyla ilgili sert çıktığı için Asuman'ın intihara teşebbüs ettiğini düşündüğü için vicdan azabı yaşamaktadır

Hakan hakkında yeni gerçekler öğrendik. Meğerse Leman hanım Hakan'ın babasıyla kocasını aldatıyormuş ve yakalandıklarında Ferit'in babası Hakan'ın babasını öldürmüş. Hakan da yetimhaneye düşmüş. Leman hanımı bunlara dayanarak tehdit eder. Nazlı ne Ferit boşandığında Bulut'un velayetini istememesini tembihler. Nazlı ise boşanırken Bulut'u Leman hanımın alacağını ummaktadır.

Nazlı; Ferit'e Pelin'e güvenmediğini içinde kızla ilgili bir huzursuzluk olduğunu söyler. Ferit de Engin ile kızın bulunduğu bir toplantıda Hakan ve girecekleri bir ihale ile ilgili önemliymiş gibi bir şeyler söyler. Pelin hemen Hakan'la buluşup bunları söyler. Onları Pelin'i takip eden Nazlı fotoğraflar. Ferit hemen Pelin'i işten de hayatından da çıkarır.


Hiç yorum yok:
Write comments