17.12.2017

İsimsizler 27.bölüm FİNAL. Bu vatan için isimlerinden vazgeçenlerin hikayesi

Kanal D de yayınlanan isimsizler dizisi bu hafta 27. bölüm ile final yaptı. Yadigar ve Derman; abileri gibi gördüğü Kor Yakup'u vurduran Kudret'in peşine düşmüşlerdi. Evinin önünde bekleyip arabasının önünü kesmişlerdi. Ancak tabi ki arabanın camları kurşun geçirmezdi. Muvaffak olamadıkları gibi canlarını zor kurtarırlar. Handan, Yadigar'ı sakinleştirmeye çalışır

Fatihler ise Türk yapımı silahları teröristlerin elinden kurtarmak için operasyon yapmışlardı. Neyse ki sınır ötesinde bulunan askerlerimiz onları kurtarmak için yardımlarına gelir. Silahları da kurtarırlar ama silahları sınıra götürmek için yolu kesen teröristleri de geçerler.

Handan ise arabasına bindiğinde karşısında yeni hain savcımızı karşısında görmüştü. Adam zaten kendisi koydurttuğu bombayı onlara yardım ettiğini ispatlamak için kendisi imha eder. Böylece onların güvenini kazanır ama Handan bu kadar tesadüften şüphelenir.

Kudret sahte bir rapor düzenletir. 10 Yıl önce Dayı'nın anne babasını öldürdüğünü gösteren bir rapor hazırlatır. Kızı babasının önüne çıkarmak; sonunda ise kim kimi vurursa bunu görmeyi planlamaktadırlar. Raporu kıza verirler.

Kudret; savcıdan iki bilgisayar yazılımcısının paralelcileri ortaya çıkaracak bir yazılım üzerinde çalıştığını öğrenir. Bu ikiliyi öldürmek için bir terör eylemi planlarlar. Afran'dan yeni yetiştirdikleri gençlerden bir intihar bombacısı isterler. Zaten eğer programcıları öldüremezlerse isimleri ortaya çıkacaktır. Afran hemen Fatihlere haber verir. Fatih programcıları kurtarırken Muratlar da Hatem ve bombacıyı durdurur. Murat; Hatem'i vurur

Bilgisayarcılar hala isimleri ifşa olmamış paralelcileri yakalamak için programı çalıştırır. Kudret'in ve savcının ismi ortaya çıkar. Başkan baş savcılığa haber verirken, Fatihler de Kudret yurt dışına kaçmadan evini basmaya karar verirler. Savcı kaçacakken yakalanır.

Afran sonunda dayanamayıp Bruske'yi Kudret'in evine getirip örgüt kayıtlarını gösterir. Kıza gerçek ismini ve babasının kim olduğunu söyler. O sırada evde olan ve kaçmaya çalışan Kudret; Umay (Bruske)'ı esir alır. Tam o sırada Fatih, Handan ve Dayı da içeri girer. Dayı kendisine "Baba" diyen Umay'ı kurtarıp Kudret'i öldürür. Fatih de amcasına kavuşmuştur.

Her şey bittikten sonra Başkan herkesi toplar. İsimsizlerin yani Dayı ve Fatih'in isimlerini hayatlarını onlara geri verme kararı almışlardır. Fatih tekrar Viran kaya kaymakamı olacaktır. Umay; babası ile annesini göreceği için mutludur. Fatih; Handan'a evlenme teklif eder. O da kabul eder.




Hiç yorum yok:
Write comments