24.12.2017

Dolunay Dizisi 25. bölüm; Hakan'la ilgili sırlar açığa çıkıyor

Dolunay dizisi sona yaklaşırken; Nazlı ve Ferit boşanmak için hakim karşısına çıkarlar ama hakim gözlemlerine dayanarak onları boşamaz. Yeni evli çiftimizi evlilik terapistine yönlendirir. Fakat terapistte Nazlı'nın çözülmesine neden olmaz. Bulut ise Nazlı'yı görmek ister ve evden kaçarak ona gider. Ferit panik olup Bulut'u ararken Nazlı'ya gittiğini öğrenince rahatlar. O da onun evine gider.

Deniz; neden Nazlı ve Ferit'in boşanmak istediklerini anlamaya çalışır. Onun bu merakı onun tekrar ablası ile ilgili umutlandığını düşünene Asuman'ın kıskançlıkla Deniz'e ters davranmasına sebep olur. Deniz; Bulut'un evden kaçıp Nazlı'ya gittiğini öğrenince oraya gider. Ferit; Deniz'i Nazlı ile ilgili tersleyince Deniz dışarı çıkar. Nazlı'ya ondan vazgeçtiğini söyleyip bilekliğini geri verir. Asuman da bilekliği geri verdiğini görünce sevinir.

Nazlı ve Ferit'in boşanamamasına Hakan biraz bozulsa da sırf mahkemeye başvurmalarını bile fırsat bilerek Bulut'un vesayeti için başvuruda bulunur. Leman hanımı da eski defterleri hatırlatarak Bulut'un vesayetine başvurmamasını söyleyerek tehdit eder.

Bu arada Manami Tarık'a uygun olmadıklarını söyler. Deniz'in evinde yaptıkları toplantı Tarık ve Fatoş'un Engin ve Manami'nin yakınlaşmasına sebep olur.

Asuman; Ferit'e olanları anlatır. Nazlı ve Ferit sorunu konuşup çözüm bulmaya çalışırlar. Gece Nazlı, Ferit, Bulut beraber uyurlar. Ferit uyandığında avukatla, dedektifle konuşmak için evden çıkar. Asuman sabah rahatlamış olarak Deniz'e gidip her şeyi anlatır. Çok sinirlenen Deniz'i oyalamak için kayıt cihazını açar ve büyük sır patlak verir. Hakan'ın Demir ve Zeynep'i öldürttüğünü itiraf ettiği ses kaydını duyan Deniz şirkete gidip ablasıyla yüzleşir. Ablası ona Hakan'ın kendisine Tahir'i öldürttüğünü ve şantaj yaptığını anlatır.

Deniz Ferit'e ses kaydını dinletir. Deniz polise giderken Ferit kendisini sürekli arayan Nazlı'yı geri arar. Hakan ise karısı Demet'in yurt dışına gitmesini organize ettikten sonra Ferit'in evine gidip Nazlı'yı rehin almıştır. Nazlı; Ferit'in geri aramasını açıp Hakan'ın söylediği gibi eve gelmesini söyler. Leman hanım da gelir ve çok öfkeli Hakan herkese Ferit'in babasının kendi babasını öldürttüğünü anlatır. Nazlı'yı vurmakla tehdit ederken Ferit ile bir arbede yaşanır ve Hakan'ın elinde tuttuğu silah patlar. 

Hiç yorum yok:
Write comments