14.12.2017

Hayat Sırları 7. bölüm, Mustafa ve İnci kapana kısılmış durumdalar

Star TV'nin, ilginç hikayesi ve başarılı oyunculukları ile ilgiyle izlenen aile dizisi Hayat Sırları yeni bölümde, Mustafa ve İnci Kuzgun, iyice köşeye sıkıştılar. Geçen bölümün sonunda Hakan, elinde Mustafa Kuzgun imzalı mektupla bizim ailenin evine gelmiş ve kendini tanıtmıştı. Evde tabii ki kıyamet koptu. Çocuklar evlilik dışı bir çocuğu var diye babaalrına, bunu bilip de sustu diye annelerine çok sert tepki gösterdiler; üçü de evi terketti. Kemal'in ortağı oldu kafede sabahladılar. Banu sabah alıp eve götürdü kızları. Zaten hevesleniyo,r Kemal'le yakınlaşmak için bu da iyi bir fırsat olacaktı kadın için. Ama daha sonra Burak'ın evine gitti bizimkiler. Bu arada Burak'la Seher tekrar yakınlaşıyorlar.

Evin annesi ile abbası dışında kimse bilmiyor gerçeği, adamcağız diyemiyor ki, Hakan, Mustafa Kuzgun'un çocuğu, ben ise Osman Derman'ım; ben otuz küsur yıldır herkese yalan söylüyorum. Çocuklar babalarını yalancı bir çapkın zannederken, hapis kaçkını bir isim dolandırıcısı olduğunu öğrenirlerse ne olur, hangisi daha kötü. Bunu öğrenirlerse de bütün dünyaları başlarına yıkılacak.

Hikaye şöyleymiş, Osman Derman, suçsuz yere cinayetten hapiste yatıyorken, arkadaşı Mustafa Kuzgun, ben ağır hastayım, sen şimdi benim yerime buradan çıkıp git, ve benim ismimle yaşa" demiş. Bu kararı verirken de sevgilisi Selma'ya bir mektup bırakmış, Hakan'ın elindeki mektubu. Ben İnci'yle kaçıyorum demiş. Selma da o zamandan beri sevdiği adamın, en yakın arkaadaşı İnci'yle kaçıp gittiğini sanmış. Halbuki gerçek mustafa Kuzgun, Osman Derman adıyla yakındaki mezarlıkta yatıyor. Veya yatıyor zannediliyor. Çünkü, Sahte Mustafa Kuzgun, yani ailemizin babası, Tekgöz'ün yani gardiyan İsmet'in peşinde olduğu gece, adamı vuran kişiyi görmüştü ve onun Mustafa olduğununa yemin etti. Karısı İnci ise kocasına inanmadı, "Mustafa öldü, senin sinirlerin bozuk, hayal gördün"dedi.

Bu arada Hakan, Seher, Kemal ve Şirin'le konuşmak için Burak'ın evine geldi ve onlara acıklı bir hikaye anlattı. Annesinin çok ağır hasta olduğunu ve öleceğini söyledi. Annesiyle konuşmamaları için yaptı bunu. Kadıncağızın zaten bir şeyden haberi yok. Çocuklar daha sonra döndüler evlerine, ama anne ve babalarına tavır yapıyorlar hala.

Yazık, Şirin de acıdı Hakan'a; diziden çıkartmayı düşünüyorlarmış, yetkili çocuğa söyledi annesi hasta diye. O da vazgeçti, "kalsın dizide"" dedi.

Kemal, Tuba'dan bayağı hoşlanmaya başlamıştı, bir ilişkileri olacak gibiydi. Ama Tuba'nın burak'ın ayrıldığı sevgilisi olduğunu öğrenince çok kötü oldu; kızın Burak'ı kzıdırmak ve seher'i rahatsız etmek için kendisine yaklaştığını düşününce öfkelendi. Bir iş bağlantısı kurmuşlardı, ondan da vazgeçti, ama önce Seher için gereken adresi buldu Tuba aracılığıyla. Tuba bankada çalışıyor ve Seher'in çocuğunu kaçıran kişilerin banka hesabı vasıtasıyla adreslerine ulaştılar. Seher adresi görünce çok sevindi, artık çocuğunu bulabilecek.

Baba Kuzgun ise çok kötü durumda; Tek göz İsmet'in üvey kızı geldi ve babasının mesajını iletti. "Vuruldu ama iyi durumda şimdi ve senden alacağı olan parayı istiyor" dedi.






Hiç yorum yok:
Write comments