3.12.2017

İsimsizler 25. bölüm; Yakup ve Dayı vuruldu, Fatih ise Hatem'in elinde

İsimsizler'in bu bölümü yine hızlı başladı. Fatihler şirkette Handan'ın kasasını açarak tuzağa düşmüşlerdi. Afran gelip panzehir denen maddeyi ondan alıp bunun bir tuzak olduğunu söyler. Fatih'in kendisini vurmasını ister ve onu devlete yapılacak bir tuzakla ilgili uyarır. Odada kamera olma ihtimaline karşı da Fatih mahsustan Afran'ı vurur. Kudretler gelmeden de kaçar. Afran yine casus olduğu ortaya çıkmadan hem Fatihleri hem de kendisini kurtarmıştır.

Derman ve Yadigar panzehiri bulup son anlarını yaşayan Damla'nın kaldığı hastaneye yetiştirip kıza verilmesini sağlarlar. Panzehir işe yarar ve kız kurtulur.

Dayı ise elinde kızının resmi ve kafasında soru işaretleriyle kalakalmıştır. Bruski ile konuşmayı dener. Bruski ona kampa getirilen bir kızla ilgili yalan söyler ve kelepçelerini çıkarttırır. Sonrasında hemşireyi bayıltıp kaçıp doğruca Kudret'e gider. Kudret ona nasıl kaçtığını sorduğunda Dayı ve kızıyla ilgili bir şeyler anlatınca Kudret; Dayı'nın bir kızı olduğunu öğrenir. Oraya gelen Afran'la Bruske'yi şehirde eylem yapmaları için görevlendirir. Onlara bir mekan ve gençler verirler.

Handanların bulunduğu karargaha yapılan saldırı püskürtülmüştür ama orayı acilen boşaltmaları gerekmektedir. Kudret'in yeni planı devleti zora sokacak cinstendir. türk ordusunun kendi ürettiği silahları paralelciler aracılığıyla alıp teröristlere verecek; teröristler yakalandığında ise Türk devleti teröre destek veriyor diye yaygara koparacaklardır.

Başkan da bu silahların sevk edileceğini öğrenir öğrenmez Fatihlere bunu haber verir. Tır şöförü olan bir adamın evine baskın verirler. Çatışma çıkar; birini yakalayıp sorgularlar. Adam konuşmayınca Murat'ı da onlardan biriymiş gibi sorgulayıp döver ve orada bırakırlar. Murat adamı konuşmaya ikna etmeye çalışır. Adam konuşmayınca beraber kaçmalarını planlarlar ve hatta Murat; Fatih ve Tufan'ı öldürmüş numarası yapar.

Kudret; Kor Yakup'u en mutlu gününde öldürmeyi planlamaktadır. Ailesiyle kahvaltı hazırlığındaki Yakup; çiçek ve ekmek alıp dönerken Kudret tarafından evinin önünde vurup öldürülür. Bunun haberini alan Yadiğar yıkılır

Murat; silahların yerini bilen adamla bir depoya girer. Silahları bulmuşlardır. İçerde Afran, Hatem, Bruski de vardır. Murat; Hatem tarafından görülmemek için ne yapacağını düşünürken Fatihler ve özel harekat polisleri içeri girer. Ele geçen silahlar eksiktir. Teröristlerden birisini konuştururlar ve silahların Erbaa Deyrizor'a gitmiş.

Bruske tam Hatem ile kaçmışken Dayı ile hesaplaşmak için geri döner. Dayıyı tek kurşunla göğsünden vurur ama kan çıkmadığı için çelik yelek giydiğini ve ölmediğini düşünüyorum. Dayıyı yerde gören fatih "Dayı" diye seslenir. Onun sesini duyanlar o tarafa koşarken Hatem; Fatih'in karşısına çıkar ve onu bayıltırlar.

Hiç yorum yok:
Write comments