2.12.2017

Kalp Atışı 22. bölüm; Ali Asaf'ın kardeşi onu öldürdü mü?

Düğün gecesinin sabahında uyanan Eylül yanında ali Asaf'ı değil kanlar içindeki çarşafı bulur.

İki gün öncesine dönen dizi de Ali Asaf damatlık diktirdiği özel terzisinde Sultan isminde biriyle tanışır. Adamın da doktor olduğunu öğreniriz. Sultan hastaneye gelir. Selim ile karşılaşır. tanıdıklarmış; Süleyman beyle görüşüp hastanede işe başlayacakmış ama Süleyman adamdan hoşlanmadığı için işe almaz

Ali Asaf terzide iken Oğuz'u arar ve sürpriz nikahı yarın kıyacaklarını; hemen hazırlıklara başlamasını söyler. Onların konuşmasını duyan Nazlı'yı gören Oğuz; kadına bu ilişkiden uzak durması ikazını yapar. Zira hatırlarsanız kadın Asaf'ı öpmüş; o sırada çektiği resmi kına gecesinde  herkese göndermişti. Fakat kimse bu resmi Eylül yada Asaf'a göstermeyip anı bozmamıştır. Hatta Eylül'ün telefonuna gelen resmi de o görmeden silerler.

Turan komiser Ali Asaf'ı arar ve sevdiği kadını yani Nehir'i yaralı olduğunu ve ona ambulansla gönderdiğini söyler. Sevgilisi 4 yerinden vurulmuş. Kurtarmak için harekete geçerler. Ameliyatta Sinan; mermilerden birisini içeride patlatır. Rahmini almak zorunda kalırlar.

Sultan; Ali Asaf'ın evine girip kameralar yerleştirir. Meğerse Sultan; Ziyanur'un oğluymuş. Evlatlık olan Ali Asaf'a her şeyini bırakıp kendisini sokağa atmasına öfkeliymiş. 

Nazlı kına gecesinden önce Eylül'ü arayıp aramızdan çekilmesini ister. Nazlı bu arada Sinan ile beraber olup hastanede işe girmesini kesinleştirmeye çalışır ama Sinan bunu yapamayacağını söyler. Nikaha da beraber gitmek ister ama Sinan istemez. Süleyman harekete geçer ve hakkında raporlar düzenlettiği oğlu Sinan'ı zorla götürtür.

Eylül'ün babası dükkanı evi satıp paradan kızların payını vermek ister ama almazlar. Kına gecesinde fotoğraf paylaşılınca Nesrin, adamın sinirini bozar. Adam da aracı hızlı sürüp duvara çarpar. Kocası acile kaldırıldığında Nesrin paraları alıp adamı bırakıp kaçar. Ama ilahi adalet sayesinde başkaları da onun para dolu çantasını alıp kaçar. Adam ise uyanır uyanmaz ilk sorduğu Nesrin'dir.

Ertesi gün nikah vardır. Ali Asaf'ın yanında Selim, Oğuz, Samet, Alp vardır. Babası kızının nikahında yanında olmak istese de İpek bunun olmayacağını söyler. Ama adam yine de gelir. Nazlı da giyinip süslenip nikaha gelir. Ancak kapıda duran Oğuz kadını durdurup kabaca da olsa kovar.

Sultan düğün gecesi eve girip Ali Asaf ve Eylül'ün içeceği içkiye ilaç koyar. İkli bayıldıktan sonra Eylül'e biraz daha ilaç enjekte edip etrafa Ali Asaf'ın kanını döküp adamı da bir ceset torbasına koyup götürürler. Sabah Eylül kalktığında bu manzaraya uyanır. Hemen arkasından polisler içeri girer. Haberi alıp gelen arkadaşlarının gözleri önünde kelepçelenip ekip aracına bindirilir



Hiç yorum yok:
Write comments