16.01.2018

Börü dizisinden Özge Gürel'li paylaşım ilgi çekti


Star TV'de yayınlanacak olan Börü; Türkiye’de özel kanallarda yayınlanmış ilk mini dizi olacak.  İlk tanıtımı 2017 Temmuz ayında yayınlanan dizinin ikinci fragmanı olan internet özel fragmanı 29 Ekim'de yayına girmişti. Oyuncu kadrosunda, Ahu Türkpençe, Özge Gürel, Serkan Çayoğlu, Emir Benderlioğlu, Fırat Doğruloğlu, Murat Arkın, Ahmet Pınar, Can Nergis, Armağan Oğuz, Bedii Akın, Ozan Ağaç, Gürol Tonbul ve Mesut Akusta gibi isimleri bulunduğu BÖRÜ'nün 2018'in ilk yarısında Star Tv  ekranlarında izleyiciyle buluşması bekleniyor.

Türkiye’nin yakın tarihinde yaşanan gerçek olaylardan esinlenen BÖRÜ, 1’er saatlik 6 bölümden oluşacak ve mini dizinin büyük finalinin 2018 sonbaharında beyaz perdede yapılması düşünülüyor.

DAĞ film serisini hazırlayan CaglarArts ve Insignia ile Star Yapım ortaklığıyla hazırlanan BÖRÜ mini dizisini CaglarArts-Insignia bünyesindeki Can Emre ve Cem Özüduru yönetecek.
Senaryosundan prodüksiyona kadar sinema filmi kalitesinde olması için uğraşılan dizinin, resmi Instagram hesabından, ilk fotoğraf paylaşıldı. Başrol oyuncularından Özge Gürel'in, pilot olarak yeşil fon üzerinde görüldüğü kare, sosyal medyada büyük ilgi gördü.

Fotoğrafın altında da şöyle bir mesaj paylaşılmış. "@borufilm için iyi dayandınız. O sabıra içinizde varolan tüm hisleri yaşatarak layık olacağız. Bu hasretin bitmesine az kaldı."

Henüz bir yayın tarihi açıklanmadı, bekleyip göreceğiz.




Hiç yorum yok:
Write comments