17.01.2018

Ufak Tefek Cinayetler 12. bölüm; Merve kocasını kurtarabilecek mi

Aksakların evini satın alan Pelin kocaman bir parti verir. Mehmet ve Burcu'yu oraya çağırıp herkesle tanıştırır. Emlakçıdan da Burcu'ya bir ev bulmasını ister. Ama sağ duyusu yüksen emlakçı Merve'yi aramadan böyle bir şey yapmaz ve Merve'nin dediği gibi davranıp Burcu'nun telefonlarını bile açmaz. Pelin ise kendi kendisine verdiği kraliçelik rütbesinin altında ezilmeye başlar. Merve'nin yaptıklarını yapmaya çalışır ama beceremez. Kocası Taylan'a da bağırıp ezmeye başladığında adam evi terk eder. Okula giden Pelin onu beğenen; partide de kendisine asılan edebiyat hocası ile yakınlaşır. O akşam eve gelen kocasından özür dileyip gönlünü alır ama takıntılı hoca peşini bırakacağa benzemektedir.

Serhan'ın duruşması yapılır ve elektronik pranga ile ev hapsine mahkum edilir. Kızını tekrar gören adam çok mutludur. Merve gece kocasına bu işten bir çıkış yolu olup olmadığını sorduğunda karamsar bir yanıt alır ve paraları çalanın Rıza olduğunu öğrenir. Hemen o gece eşyalarını toplayıp kızını da alıp evi terk eder. Abisi Rıza'nın kaldığı yere gidip adamın güvenini kazanmaya başlar. Abisi sonunda paraları zimmetine geçirenin kendisi olduğunu itiraf ettiğinde de polisleri çağırıp abisini tutuklattırır.

Arzu ise yeni kuracakları şirket için Enver'i eve çalışmaya çağırır. Kızı bunu babası Mehmet'e yetiştirince Mehmet; eski karısını kıskanıp eve gelir. Çocuklarıyla fazla zaman geçirip Arzu'ya fazladan iyi davranır. Burcu ise eve geç gelen Mehmet'in kendisine eskiden Arzu'ya söylediği yalanı söylemesi üzerine adamın kendisini aldattığını düşünüp kavga çıkartır. Ancak evinde çocuklarıyla olduğunu duyunca Arzu faktörünü hiç aklına getirmeden rahatlar. Enver ise Serhan'a gittiğinde yeni kurdukları şirketi ve çaldıkları müşteriyi söylediğinde patronu tarafından evden kovulur

Oya; Merve'nin evden gitmesiyle Serhan'la yakınlaşır. Sonrasında adama yardım etmek için şirketin hesaplarıyla oynayan Galip'in peşine düşer. Adamın kimlik numarasına, aile hekimine, ailesinin kaldığı ev adresine ulaşır. Doktorluğunu kullanarak eve girer ama fazlaca bilgi alamaz. Ertesi gün adamın çocuğunun okuluna gidip yurt dışına gidecekleri yerdeki çocuğun gideceği okulun adını öğrenir. Hemen bu bilgiyi emniyet müdürü tanıdığına verir ve Galip hemen yakalanır.

Edip ise Rıza'nın eskiden işlettiği kulübün kafesini işletmeye talip olur. Yetkililer orada olmadığı için tam bir anlaşma sağlanamasa da deneme süresi için el sıkışırlar. Artık Edip de resmen Sarmaşık sitesine dahil olmuştur.

Yurt dışından yakalanıp getirilen Galip ve Rıza emniyette birbirlerinin yakalandığını görürler. Her şeyi itiraf ederler. Serhan mahkemeye çıktığında suçlular tutuklanır ve kendisi salıverilir. Adliyeden çıkarken kendisine doğru gülümseyerek yürüyen Oya'yı görür ve kıza doğru yürürken diğer taraftan "Baba" diye seslenen kızını duyar. Baba kızın kucaklaşmasının ardından onların yanına gelen Merve'yi gördüğünde Oya arkasını dönüp gider. Serhan; Merve'nin abisini bulduğunu ve yakalattığını şaşkınlık içinde öğrenir. Oya üzgün bir şekilde evine döndüğünde kapıda Serhan'ı görüp şaşırır. 

Hiç yorum yok:
Write comments