16.02.2018

Bizim Hikaye 22. bölüm; Barış artık Filiz'i sildi mi?

Geçen bölüm sonunda Filiz mahkeme öncesinde annesinin yine birisiyle gittiğini öğrenince kardeşleri yurda dönmesin diye Cemil ile boşanmaktan vazgeçer. Daha sebebini anlatamadan Barış "Bitti" diyerek gider. Filiz çok üzülür. Arar, mesajlar atar ama Barış'ın telefonu kapalıdır. Filiz; Cemil'e durumu anlatır. Adam biraz bozulsa da oyunu sürdürmeyi kabul eder. Ama artık beraber aynı evde kalmaları gerektiğini söyler. Filiz kardeşlerini bırakamayacağı için Cemil sanki onlarda kalıyormuş gibi eve girip çıkmaya başlar.

Yeliz bir adamdan para alıp eve döner. Evdekilere yalanlar söyler akşam ise aldığı parayı İsmo'nun yatağının altına saklarken kızı görür. Ertesi gün hastaneye gidip tahlilleri yaparlar. Malesef Yeliz'in de karaciğeri uymuyormuş. Kadavradan nakil için sırayı beklemekten başka çareleri kalmamıştır. Bu işlemlerin yapıldığı yer olan üniversite hastanesine nakilleri yapılır.

Geçen bölüm sonunda Tülay'ın evde tek başına bulan Tufan'ın karısının alacaklıları; kadını rehin tutar. Eve gelip Tülin'i o halde görünce Tufan senetleri imzalar. Tülay banyo penceresinden kaçar. Eli diğer kadınla kelepçeli olduğundan onunla kaçar ama kadın penceren düşüp iki bacağını da kırar. Cemil'in ve çocukların müdahalesiyle adam yakalanır. Fakat Tülay bir de bu Tufan'ın karısına evde bakmak zorunda kalır

Hikmet; abisine Esra ile ilgili gelişmeleri anlatınca Rahmet endişelenir ve kadınla konuşmaya gider. Esra hem rahatsız olur hem üzülür ve Hikmet'e boşanmaktan vazgeçtiğini söyler. Ama bir süre sonra başka birinden kadının Asım'dan boşandığını öğrenen Hikmet Esra ile konuşmaya gider. Kadın ikisinin beraber olamayacağını ailesinin rahatsız olduğunu geveleyince Hikmet ve Rahmet kavga eder. Hikmet aşkına sahip çıkıp Esra'ya "Beraber olacağız; buradan gideceğiz" der ve kadının elinden tutup marketi kapatıp giderler.

Yeliz babasına söylediği bir şey yüzünden kızar ve birileriyle telefon trafiği yapar. Doktor gibi olan birisiyle anlaşır ve babasını "Sana kara borsadan ciğer buldum. Hadi gidip taktıralım" der. Tam babasını hastaneden çıkarırken ziyarete gelen Şeyma da olanları öğrenip onlarla gider. Bir daireyi ameliyathaneye çevirmişlerdir. Fikri güle oynaya ameliyata razı olur. Ama doktorlar çıktıktan sonra içeri giren Yeliz ve Şeyma kanlar içindeki Fikri'yi bulup ambulansla hastaneye götürürler

Barış tekrar tıp fakültesinde öğrenci olduğu günlerine döner. Tesadüf eseri Fikri'yi de çocuğun staj yaptığı yere götürürler. Barış hastaneye gelen böbreği çalınmış Fikri'nin  ameliyatına girer. Çıkışta hasta yakını olan Filiz'e sanki onu hiç tanımıyormuş gibi davranır. Filiz şoktadır. Bu arada evde Tülay; Yeliz'in sakladığı parayı bulur. Zeynep'i konuşturup paranın Yeliz'e ait olduğunu ve kızın da Yeliz'in kızı olduğunu öğrenirler.

Hiç yorum yok:
Write comments