20.02.2018

Siyah Beyaz Aşk 18. bölüm özet. Aslı ve Yiğit kaçırılıyor

Geçen bölüm sonunda Aslı ve Ferhat'ın beraber olduğu evin etrafını Cüneyt ve adamları kuşatmıştı. Birden bir keskin nişancı onları tek tek öldürmeye başlar. Daha sonra da birileri gelip ölüleri toplayıp götürür. Keskin nişancımız avukat Ayhan'dan başkası değilmiş. Meğerse Azad; Namık beye gönderdiği çiçeğin içine mikrofon koydurtmuş ve tüm planı duyup kızını onları kurtarmak için yollamışmış. Cüneyt ne olduğunu anlayamayıp kaçar.

Abidin; Gülsüm'ü evde yaşananlar ve yaşanacaklarla ilgili cesaretlendirir. Eve gelen Ferhat'ı Abidin'le Gülsüm'ün nikahını söyleyerek sinirlendirirler. Ferhat masada Abidin'in annesine göz dağı verir. Ama mutfakta Abidin'e iyi davranıp kardeşiyle evlenmesine kızmadığını belli eder.

Azad ise hikayesini Yeter'e anlatıp evinde misafir olmasını ister. Ayhan babasına Yeter ve ailesiyle ile ilgili sorular sorup cevap alamayınca tavırlı davranır. Cem komiser evden çıkarken ikilinin önüne çıkıp Aslı'ya Ferhat'tan ayrılıp onunla gelmesi için ısrar eder. Aslı gelmeyince de kızıp gider.

Aslı ve Özgür parkta oynarken kaçırılır. Ferhat son anda görüp peşlerine düşer. Suna hemen Yiğit'e haber verir. Ferhat aracı takip etse de lastiğine ateş ettikleri için takibi bırakmak zorunda kalır. Ferhat Azad'ı arar. Yeter'in de haberi olur ve Suna'nın yanına gider. Aslı'yı serbest bırakırlar. Azad da bir taraftan aramaya başlar.

Cüneyt'in planı fidye olarak 5 milyon dolar istemektir. Çocuğunu kurtarmak için Yiğit'in gelip Namık'tan bu parayı isteyeceğini; sonra parayı getirip onlara vereceğini; onların parayı Namık'a vereceğini ama Yiğit'in de Namık'a gebe kalacağını hesaplamıştır. Bu plandan Namık'a bahseder.

Salıverilen Aslı'ya çocuk karşılığında 5 milyon dolar istediklerini söyler. Aslı adamlara Yiğit'in öyle bir parası olmadığını söylediğinde ise Namık Emirhan'dan almasını söylerler. Önce Yeter, sonra Ferhat en son ise Yiğit teker teker Namık ile konuşup parayı vermesini ister. Yiğit istemeye istemeye dayısından bu parayı ister. Namık ona elini öptürtür. Yiğit bunu hazmedemez.

Cüneyt'in tuttuğu adam; konuşmaları ve istenen parayı duyar. Kendilerine neredeyse yok denecek kadar bir miktar verileceğini duyar. 5 milyon dolar isteyip kendisine 1000 tl verecek olmasını hazmedemez. Cüneyt'i bayıltırlar. Namık parayı hazırlayıp yola çıkar. Tam o sırada Cem; Yiğit'i arar ve tanıma uygun bir araç tespit ettiklerini söyler. Binanın etrafını sararlar. Adamlar Namık'tan parayı alıp kaçar. Yiğit kurtulur. Ayılan Cüneyt kaçarken Cem'i vurur.






Hiç yorum yok:
Write comments