20.02.2018

Söz Dizisi 34. bölüm özet. Nazlı, Eylem, Çaylak ölümle karşı karşıya

Geçen bölüm sonunda radikaller ve Çolak'ın adamları arasında kapana kısılan Tim'in yardımına yeni bir oyun kuran Agah yetişir. Büyük elçiyi Çolak'ın bu baskından güç alacağına inandırır. Kendi adamlarını Çolak'ın adamları gibi giydirip radikalleri vurdurur. Radikaller de Çolak'ın adamları bize ateş ediyor diye düşünüp onlara ateş eder. Böylece kurtulurlar.

Kızların hizmet binalarına Derman'ın adamı bir kadın gelip Nazlı hakkında bilgi alır. Kızın arkadaşlarını teşhis eden; babasının da sınır ötesindeki uyuşturucu tankerine al koyan timin başında olduğunu öğrenince Nazlı'yı kaçırırlar. Nazlı'nın kaçırılma haberi önce Erdem'e ardından Yavuz aracılığıyla Tim'e gider. Yaralı olan Ateş çok üzülür. Plakasını bildikleri aracı sınırı geçerken çatışarak durdururlar ama içinde Nazlı yoktur. Yaralı olan Ateş bayılınca hastaneye kaldırırlar. Durumu iyidir.

Yavuz; Çolak'ın adamlarının çatışma mekanından kaçan teröristleri bulmaları için Mücahit ve Çaylak'ı araziyi taramaya yollar. Adamlar onları kıstırır. Üzerlerine füze atarlar. Saklanırlar ama Çaylak kötü yaralanır. Kısıldıkları yerden de çıkamazlar. Onlardan haber alamayan Tim'in bir kısmı onları aramak için araziye hareket eder. Yıkılan binanın etrafında içinde dolaşsalarda Keşanlı ve Çaylak'ı bulamazlar. Zaten Çaylak'ın da durumu çok kötüdür

Agah ise Medusa operasyonunun bir kısmını bildiğini öğrendiği Çolak'dan bir şeyler öğrenmeye çalışır. Çolak'ın adamı da "Derman" ismini söyleyince Agah yıllar öncesinden tanıdığı bu adamı bulmak için Çolak'la bir anlaşma yapar. Agah; Yavuz'a da Derman'ın adını verip annesinin katili olduğunu söyler.

Eylem de Nazlı'yı bulmak için Selim ile akşam yemek yemek ister. Ancak Selim geçen bölüm Eylem'in restoranda Çolak'ın adamını boynunu kırmasını öğrenince kızdan şüphelenmeye başlar. Akşam yemeğe giderler. Selim kızın kendisinin telefonunu dinlediğini fark edip Nazlı'nın yerini söyler. Eylem de Fethi'ye kızın yerini mesaj atar.

Tim Nazlı'yı kurtarmak için oraya hareket edip evin etrafını kuşatır. O sırada Derman'ın adamları Nazlı'ya yüksek dozda uyuşturucu verip öldürmeye çalışmaktadırlar. Eylem ise Selim'in hareketlerinden kendisinden şüphelendiğini anlayıp Fethi'ye haber verir. Fethi durumu Yarbay'a iletir. Erdem'i zor bir karar beklemektedir. Eğer gidip kızını kurtarırsa Eylem'in ajan olduğu ortaya çıkacak bu kez de Eylem'i ölüme terk etmiş olacaktır. 





Hiç yorum yok:
Write comments