4.03.2018

Adı: Zehra 2. bölüm özet. Polis Zehra'ya dna testi yaptırıyor

Fox Tv de yüksek bir reyting ile yayın hayatına başlayan dizi de Zehra, Kurtoğluların evine gelir. Annesi onu aileye takdim eder. Abisi kızın yabancı olduğunu bilse de diğerlerinin yanında belli etmez. Akşam annesiyle yüzleşir. Kadın meğerse kızını geri istemiş, onun dönmüş olmasını dilemiş. Hande'ye ne oldu diye soranları ve araştıranları susturmak istemiş.

Zehra önce doktor kadını ardından annesini arar. Durumunu anlatır. "Ben bir aileyi kandırıyorum. Daha fazla devam ettiremeyeceğim" der. Annesi devam etmesini ister. "Babanın ve abinin gözü dönmüş; sana yardım eden doktor kadını bulmuşlar. Kadın ölmüş" der. O sırada abisi Salih telefonu annesinin elinden alıp bağırmaya başlar. Kocası karısına bağırır. Hande'nin abisi kızı telefonla konuşurken görür. Kız gidince telefonu çevirir. Babası açar ve bağırır. Serkan dinleyip kapatır
Serkan hemen bir adamını Almanya'ya telefon numarasının kayıtlı olduğu eve yollar ama aile çoktan gitmiştir. Kızları Zehra'nın ise öldüğünü öğrenir.

Zehra'nın babası İsmail karısını Türkiye'ye gidip televizyonlara çıkıp ağlayıp kızını bulmalarını istemeye zorlar. Türkiye'ye gelip televizyon kanalına gidip kızlarını bulmak için yardım isterler.  Hande'nin annesi ise bir gazeteci çağırmış; resimlerini çektirdiği kızın döndüğünün haberini yaptırmak ister. Hande'nin resimleri çeken gazeteci Zehra'nın kayıp resmini görür ve babayı arar.

Kadir kendisini sıkıştıran patronlarından İstanbul'a gitmek için izin ister. Adam için çaldığı kolyeyi Zehra'ya vermişti; kolyeyi bulmak için Zehra'yı aramaya başlar. İnternetten Kurtoğlu ailesini inceler. Genco Zehra'yı alıp Hande ile geçmişte gittikleri eski yıkık bir eve götürür. Dönüşte evin önündeki Kadir'i görür ve sevgilisinin ölmediğine sevinir. Gece bir itiraf ve özür mektubu yazıp evden çıkar.

Kadir ile evin önünde buluşup sarılırlar. Kadir'le tam gidecekler iken adam kolyeyi sorar. Zehra o zaman fark eder ki adam kolye için; kendi hayatını düşündüğü için gelmiştir. O sırada Şule kızın kaybolduğunu fark edip çok üzülüp olay çıkarır. Kadir kızı eve girip kolyeyi getirmesi için ikna eder. Şule geri gelen kızı görünce çok sevinirken Serkan Zehra'nın bıraktığı mektubu saklar. Zehra bıraktığı mektubun akibetini merak edip ara ama bulamaz.

Gazeteci kız İsmail ve oğlu ile görüşüp Kurtoğlu evinin önüne gelir. Evin önünde bekleyen ve evden çıkan Zehra'yı takip eden Kadir'i takip etmeye başlar. Bir Avm de alışveriş yapan anne kızı ikisi de takip eder. Zehra; Serkan'ın kolyeyi değiştirildiğinden Kadir'e habersiz verir. Kadir kolyeyi götürüp geri geleceğine söz verir. Kolyeyi verdiğinde adamı dövüp hapsederler.

Kadir giderken gazeteci kız Elif onun peşinden gidip Zehra ile ilgili konuşursa para vereceğini söyler. Kocası ve oğlu otelden çıkınca Şermin anne hemen gazeteci kızı arayıp konuşmak istediğini söyler. Gazeteciye "Oğlumla kocamın kızımı bulmasına engel ol" der. Gazeteci kız ertesi gün hepsine aynı yerde randevu verir.

Polis Şule ve Serkan'ı merkeze çağırır. Kimliğin gerçeğe dönüşmesi için Dna testi yapılmasını istenmektedir. Şule ne kadar ipe un serse de testleri yaptırırlar. Zehra testin sonucundan korkar ve Kadir'i arar ama kötü adamların dövdüğü Kadir'in cebi kaplıdır.

Zehra Genco'yu çağırır ve kendisini Sultanahmet'e götürmesini ister. Sonra çocuğu atlatıp gazeteci ile buluşmak için kaçar. Annesi de gazeteciyi beklemektedir. Karşılaşıp sarılırlar. O sırada abi ve baba da ortaya çıkar. Zehra kaçar. Genco'yla karşılaşır. oradan uzaklaştığıklarında çocuğa "Ben Hande değilim" diyerek yine kaçar. Emniyet müdürlüğüne gidip "Ben kötü bir şey yapıp başkasının yerine geçtim. Başkasının hayatını çaldım" der.






Hiç yorum yok:
Write comments