4.03.2018

Gülizar 7. bölüm özet. Gülizar ilk kez sahneye çıkıyor

Veysel efendi Fettah'tan İstanbul da ucuz bir otel bulmasını ister. Fettah da kendi kaldığı çok pis ve kötü bir otelin adını verir. Zaten Candan ve ailesinin de cüzdanlarındaki para ancak oraya yeter. Muazzez ve Nazan'a oda tutmaya paraları bile yetmez. Tabi ki Mine şımarıklıklar yapar. yemek almaya bile paraları yoktur. Arkadaş ve dostları da sırtını döner.

Şerif ile hapishanede görüşmeye giden Suzi; onu kızı ile tehdit edince kendisini köşeye sıkışmış hisseder. Tek çaresinin cinayet suçunu üzerine almak olduğunu düşünüp emniyete gider. Kadını göz altına alırlar. Bunu duyan Gülizar, Fettah ve Murat da oraya gider. Fettah ancak o zaman kendisindeki cinayeti Teksoy'un işlediğini gösteren görüntülerden bahseder. 

Teksoy ise Mine ile buluşur. Mine adama Fettah ile aynı otelde kaldığını söyleyince Teksoy bir punduna getirip odaya girer. Fettah'ın sakladığı diski alır. Hapishaneye Şerif'e gidip böyle bir disk varmış vermek için 3 milyon istiyorlar der. Amacı kadından para koparıp kaçmaktır. Otele gelen Fettah ve Murat bunu öğrenince Fettah bir şey belli etmemek için Gülizar'ın yanına giderken Murat da Teksoy'un peşine düşer. Mine onların konuşmasını kapıdan dinleyip Teksoy'a yetiştirir. 

Teksoy hemen otele gider. Murat da oraya gider. Teksoy'u son anda görüp takip eder. Yolunu kesip dövüp diski alır. Emniyete teslim ederler. Suzan sonunda kurtulurken Teksoy'u da polis aramaya başladığı için ondan kurtulduklarını düşünürler.

Teksoy Mine'ye abisinin Şerif'ten şikayetçi olmamaları karşılığında 1 milyon alabileceklerini söyler. Tabi ki kabul ederler. Gülizar'ın ve babaannesinin ayrı ayrı onları Gülizarlara çağırmalarına bu yüzden "Hayır" derler. Teksoy'dan gelecek paraya güvenirler. Ancak Teksoy diski Murat'a kaptırınca ortadan kaybolur. Mecburen tıpış tıpış Gülizarlara kalmaya giderler.

Murat Gülizar'a duygularını itiraf eder. Gülizar kendi hislerinden bahsetmediği gibi adamı da kabul etmez. Kartal Gülizar'a image maker getirtir. Kızın saçını ve kıyafetlerini düzenlerler. O akşam Zeynep Casalini'nin önünden sahneye çıkar. Sahneden inip kulise girdiğinde Teksoy ve adamı Gülizar'ı kaçırır. Bu arada Murat da o mekanda gördüğü Mine çok üzerine gelince kalbinde Gülizar'ın olduğunu söylemektedir. 

Bir diğer şok edici gelişme ise meğerse iflas etmeleri bir oyunmuş. Büyük hanım Hayriye herkesi bir arada tutmak için ve Candan'la ailesinin burnunu sürtmek için bu planı tertip etmiş. Bunu sadece Zemzem biliyormuş. İki kadın konuşurken Veysel bunu duyar ve Candan'a haber vermek ister ama Hayriye hanım kesin bir dille engel olup bunu söylemekten adamı men eder.    

Hiç yorum yok:
Write comments