13.04.2018

Bizim Hikaye 29. bölüm özet. Barış ve Hülya kaza yapıyor

Barış geçen bölüm sonunda yasa dışı dövüş yapılan mekana çağrılmış iken polisler baskın yapar. Ömer'in adamı yanından geçerken Barış'a "Abinin selamı var" der. Barış iyice dellenir. Götürüldüğü karakolda da Cemil yüzünden onu iyi karşılamazlar. Diğer adamların hepsi yasa dışı dövüşü organize edenin Barış olduğu yönünde ifade verir. Babasının avukatı gelip daha önceki dövüşlerde patronu gösteren videolar sayesinde Barış'ın masumiyetini kanıtlar.

Barış serbest kalınca hemen Filiz'in yanına gider. Ağzından Rahmet'le ilgili bir şey kaçırınca Filiz yine yargısız infaz yapıp Barış'ın Rahmet'i bu işe bulaştırdığını zannedip çocuğa kötü davranır. Ama sonrasında Filiz; Rahmet'ten Barış'ın dövüşle alakası olmadığını üstelik kardeşi yüzünden kötü dayak yediğini ve parayı da Hikmet'in okulu için onlara verdiğini duyunca yelkenleri suya indirir

Tufan'ın ertesi gün boşanması vardır. Nihayet boşandığında Elibollar ve Barış'ı da çağırarak kafede bir kutlama düzenler. Sonradan eklenen Ömer de katılır. Tufan kahveyi ipotek ettirip bu kafede yemeği ve Tülay'a aldığı yüzüğü ancak karşılayabilir. Barış ve Filiz dans ederler.

Şükran çantasını karıştığında oraya boşluğa düşmüş elmasları bulur ve evden kimseye bir şey söylemeden gider. Ömer ise sabah işe geldiğinde Zeynep'in ayısında elmasları bulamaz.

Şeyma Fikri beyi eve sokmaz. Adama çok kırgındır. Parkta Cüneyt'le yattığında da üşüyünce bu sefer Fikri kapağı Barış'ın evine atar. Neyse ki 1 gün ve gecenin sonunda Filiz'in haberi olur da babasını alıp kendi evlerine götürür. Şeyma hanım da kendi başına evden çıkmasından gaz alıp gemi seyahati satın alır. Müjde ilk başta tepki gösterse de sonra destekler ama kadın evden çıkınca bir çukura düşer

Fikret okulda ablasını rahatsız edenler olduğunu düşünür. Sınıfa yeni gelen kavgacı bir kız olan Ayşe'ye aşık olur. Türlü sakarlıklar ve kendini ispat çalışmaları yapar. Fikret kıza kendisini katınlayacak diye okuldan kaçıp dövüş müsabakası düzenlemeye kalkışır. Okul müdürüne yakalanır ve son uyarısını alır.

Ömer; elmasların Elibolların evinde düştüğünü düşünür ve adamlarının evi tekrar araması için yeni bir plan kurar. Filiz'e günü birlik Ankara'ya gideceğini söyler ve eğer isterse onu da Hikmet'i yanına götüreceğini söyler. Filiz çok sevinip kabul eder. Rahmet'i evden uzaklaştırmak içinse konser bileti ayarlar. Minibolların ise Tülay'da kalmasını organize ederler.

Barış ve Hülya evin önünde tartışırlar. Barış kıza Filiz'e aşık olduğunu; başkasını sevemeyeceğini söyler. Bunu Filiz de duyar ve çok mutlu olur. Filiz'in Ömer'le Ankara'ya gideceğini duyan Barış tepki gösterir. Yola çıktıktan hemen sonra Fikret yüzünden yoldan dönerler.

Hülya hastane çıkışı bu sefer özür dilemek için Barış'la konuşur. Onu evine bırakmak için ısrar eder. Barış arabaya bindikten sonra Filiz'le mesajlaşmaya başlayınca kızın tepesi atar ve arabayı hızlı kullanır; kontrolünü kaybeder ve bir üst yoldan aşağıya arabayla uçar. Bu arada Filizlerin kapısı çalınır ve kız kapıyı açtığında Cemil ile karşılaşır

Hiç yorum yok:
Write comments