12.04.2018

Börü Dizisi 6. bölüm özet. Her güzel şeyin sonu vardır

Geçen bölüm sonunda Kaya bir plazaya giren Işıd üyelerini görür. Adamların derdi para veya ün değil çok fazla sivili öldürmektir. Kaya Behçet'e haber verir ama ayrıntı veremeden şarjı biter. Börünün bir kısmı Kaya'nın en son göründüğü yere gittiğinde ağır ateş açılır. Baran vurulur. Börünün diğer üyeleri de geldiğinde Tolga içeridekilerin Işıd üyesi olduklarını ve profesyonel olduklarını söyler. Ömer de içeri girip Kaya ile karşılaşır. Plan yaparlar ve diğerleriyle beraber sivilleri kurtarırlar. Kaya çok kötü yaralanır. 1 ay hastanede kalır.

Tolga Asena'ya evlenme teklif eder ama kız benden anne olmaz diyerek "Hayır" der

Turan da eski karısına gider ve kızının doğum gününü börü ile beraber kutlamak için izin ister. Kızı Ecem'i okuldan alıp karargaha götürür. Bir sürü subaya ve özel harekatçıya izin verilmiş veya uzağa götürülmüştür. İrfan başkan birilerine haber verilmesini emreder. Tolga ve Turgut başkan da birisiyle konuşmak için ofise girerler. Girdiklerinde Kemal sandalyede bağlıdır. İtiraf ettiğini söylediklerinde Turgut başkan inanmaz. Birbirlerine silah çekerler. Asıl sürpriz ise Tolga'nın Turgut başkana silah çekip öldürmesi olur; hatta Asena'nın babasını da Tolga öldürmüş. Bu ölümün suçunu ise o anlarda bağlı olan Kemal'e yükleyeceklermiş.

Karargahta alarm verilir. İrfan başkan başa geçer. Birlikleri görev yerlerine yollarlarken üsten izinsiz kalkan F16lar karargahı bombalamaya başlar. Dizi bu bölüm biter ve sinema filmi olarak dileyenler izleyebilir. 

Hiç yorum yok:
Write comments