16.05.2018

Ufak Teker Cinayetler 29. bölüm özet. Merve evini Oya'ya satıyor

Ufak Tefek Cinayetler de geçen bölüm sonunda Merve'nin müdahalesi yüzünden kaza yapan Oya arabadan çıkmayı başarır. Merve onu arabada bırakıp evine gider. O da kolundan yaralanmıştır ama kendisi sargı beziyle sarar. Oya da panikle arabanın da sahibi olan İlhan'ı arar ve yanına çağırır. Bebeği için endişelidir. Doktor arkadaşına gidip muayene olduğunda yüreğine su serpilir.

Oya eve gidince telefonuna ses kaydı yaptığını görürüz. Flash diske attığı sesleri gidip Merve'ye dinletir. Bebeğiyle Sarmaşık'ta yaşamak isteyen Oya bu ses kaydıyla Merve'yi tehdit eder. Evden taşınmasını ve kendisine satmasını ister. Merve çaresi kabul eder.

Pelin Merve'nin Oya ve Serhan ilişkisini öğrendiğini Oya'ya söyler. Oya pek ilgilenmeyince sanki yeni duymuş gibi Merve'ye söyler. Merve de kavga sırasında sen ilişkini Pelin'e anlatmışsın diyince Oya Pelin'in Merve'ye söylediğini anlar

Serhan Oya'nın kliniğine gidip kapatıldığını öğrenir. Annesi ve Oya'yı beraber gördüğü restorana annesinin rezervasyon yaptığını öğrenir. Kızının okul arkadaşına görmemesine rağmen inandığını anlattığı bir durumla kendisini özdeşleştirir ve iç güdülerine güvenmediği için kendisine kızar

Önce annesiyle konuşup sorular sorar. Annesi geçen bölümlerde söylediği yalanları tekrar eder. Serhan Edip'e gider. Ondan da Oya'nın yapmış olabileceğini duyar. Çünkü Edip Merve'ye yaranmak için bunu söyler. Serhan bu kez Mehmet'e sorar. Fakat adam oya'yı tanımadığı için net bir yorum yapamayınca Taylan'la konuşup ona ilişkilerini anlatıp Oya'nın kararteristiğiyle ilgili sorular sorar.

Kemal başkomiser şüphelilerle tam konuşacakken dava kapatılır. Kemal kapatmak istemez. Taylan'ı bulup konuşmaya çalışır ama adam kaçar. Taylan'ı yakalar ama adamın avukatı konuşmayabileceğini söyleyince bir şey anlatmaz. Kemal baş komiserin elinde olanları anlatmaya gönüllü manikürcü kız kalır. Kız olay gecesinde evdeki partinin Merve'nin değil Oya'nın yaza merhaba partisi olduğunu belirtir.

Mehmet geçen bölüm sonunda gazdan zehirlenmişti. Burcu aslında Arzu'yu zehirlediğini zannetmekteyken evde Mehmet'in zehirlendiğini öğrenince şaşırır ve üzülür. Ambulansla hastaneye kaldırılan Mehmet için Arzu çok üzülür. Onun bu halini gören Enver "Sen hala Mehmet'i seviyorsun. Biz en iyisi dost kalalım" der. Arzu ve Mehmet konuşur. Arzu barışmaya yakındır.

Mehmet de gaz olayını Burcu'nun yaptığından neredeyse emin bir şekilde kadına gider ve ailesinden uzak durmasını söyler. Nilay annesiyle konuşup zehirlenme günü babasının kendisini arayıp dış kapının kilidini değiştirmesini istediğini söyler. Arzu o an bağlantıyı kuramaz

Merve kızını da alıp Sarmaşık'tan taşınır. Herkes evi kime sattığını merak eder. Oya olduğunu duyduklarında çok şaşırırlar. Merve anlaştıkları gibi hizmetlisi Rachel'i de orada Oya'ya bırakmıştır. Serhan ise emlakçı kızın dediği gibi Oya'nın ev aradığını hatta o evi istediğini düşünür.

Hiç yorum yok:
Write comments