16.05.2018

Yasak Elma 9. bölümde Alihan Zeynep'i terketti


Fox TV'nin Pazartesi akşamları ilgiyle izlenen dizisi Yasak Elma'da geçen bölümün sonunda nikahmasasına oturmadan hemen önce Yıldız'ın eline evlilik sözleşmesini tutuşturmuştu Halit. Yıldız imzladı sözleşmeyi. Nikah gerçekleşti.
Yıldız, mutluluk ve zafer sarhoşu bir şekilde etrafta dolanırken Zehra kıskançlık ve hasetiyle, Ender de sinsiliğiyle her zamanki gibi kötülük için fırsat kolladı.
Ender, Yıldız'ı her fırsatta sıkıştırıp moralini bozmaya çalıştı. Dernek toplantısında onu iğneledi, görgüsüzlüğünü yüzüne vurdu. Başka bir gece akşam yemeği yedikleri yere gidip, Yıldız'ın parmağındaki yüzüğün kendieski yüzüğü olduğunu vurguladı Ender; kız çok bozuldu. Halit, bu yüzüğün aile yadigarı olduğunu, o yüzden Ender'den sonra ona taktığını söyledi.

Ender'in kötülükleri bunula da bitmedi. Meğer Yıldız ve Zeynep'in anneleri falcıymış, bunu öğrendi ve kızlara karşı bir koz olarak kullandı. Yıldız da Zeynep de çok üzüldüler, annelerini suçladılar.

Zeynep ve Alihan arasında her şey çok yolunda giderken, birden herşeyi tersine döndüren birşey oldu. Alihan Zeynep'e yüzük almıştı., gece buluşacaklardı. Alihan'ın arkadaşı geldi ve bilmeden herşeyi mahvetti. "Umarım Zeynep'le evlenir ve aynen annenle babanın olduğu gibi mutlu bir evliliğiniz olur" dedi. Çocuğun samimiyetle söylediği bu sözler, Alihan'a herkesten gizlediği bir anıyı hatırlattı. Muhtemelen bir aldatma olayıydı bu. Ve Alihan'ın ilişkilere olan inancını, kadınlara olan güvenini bitirmiş, böyle zoğuk ve mesafeli bir adam olmasına sebep olmuştu. Bu arada Alihan'ın panik atak türü br ruhsal rahatsızlığı olduğunu da öğrendik.

Vazgeçti Alihan, bu ilişkiden vazgeçti, Zeynep'ten vazgeçti. Ve terketti Zeynep'i. "Seni elde ettim, ve heyecanı kalmadı. Herşey bitti. Ben ilişki insanı değilim, bu adamı sevmedim dedi. Onu sevmediğini,bunu sadece geçici bir ilişki olduğunu ve bittiğini ve kapıyı resmen yüzüne kapattı. Mahvoldu kızcağız.


Hiç yorum yok:
Write comments