11.06.2018

Savaşçı 48. bölüm, heyecan dolu sezon finalinde Aslı öldü


Fox'un sevilen asker dizisi Savaşçı, sezon finali yaptığı 48. bölümüyle de büyük bir heyecanla izlendi. Gerçekten de Leyla ölmemiş. Herhalde kalp atışlarını, durdu zannedilecek kadar azaltan bir ilaç kullandı. Adamları geldiler, bir iğne yaparak tekrar canlandırdılar onu.
Leyla'nın kayıp olduğu haberi karargaha ulaştı. Albay Kopuz hemen timle paylaştı bu bilgiyi. Leyla Kürşat'ın cenazesi sırasında Yüzbaşı Kağan'ı öldürmek için plan yaptı. Ama bu planını uygulayamadı,çünkü konuyla ilgili istihbarat alınmıştı. Seyfi, Albay Kopuz'u arayıp Ankara karışacak diye haber vermişti. Bu arada da Seyfi'yi duydular ve az kalsın öldürüyorlardı, ellerinden kaçtı.

Leyla'ya ise emir aldığı kişiden mesaj geldi, Yüzbaşıyı öldürmek istiyorsa işe kalbinden başlasın" diye. O da ilk önce Aslı'yı öldürmeye karar verdi. Zaten daha önce de Aslı'nın okulunda dolaşrıken görmüştü onu Kağan.

Ertesi gün Kürşat'ın duası yapılıyordu Kağanların evinde. Timin bütün üyeelri de geldiler, Kağan onları kapıda karşılıyordu. Önce iki tane motorsiklet sonra da minibüsten taradılar evi,  Kılıç Timinin üyeleri de kaşrılık verdi.Sadece Kubilay bacağından yaralandı. Onlar Kubilayla ilgilenirken ve içerdekiler de gelip bakarken saldırganalr tekrar döndüler ve ateşe başladılar. Tim, hepsini vudru, sadece biri sağ akldı, onu konuşturmaya çalışırken ateş tekrar başladı. Leyla komşu eve girmiş oradan ateş ediyordu. Aslı'yı vurdu. "Yüzbaşı artık senin bir kalbin yok" dedi sonra da. Galip'i de vurdu, o sırada herkes Aslı'ya ağlıyor, öldü kız. diğerleri de Leyla'nı peşinden koşuyor. Galip'i gören yok.

Albay kopuz da geldi o sırada dua için. Kağan Yüzbaşı, Albay'a sitem etti. "Onu öldürdü. Bana izin vermiş olsaydın, Aslı şimdi hayatta olacaktı" dedi. Galip'i gördü Haydar, deliye döndü hepsi, o sırada ambulans da geldi.

Leyla kılık değiştirdi. Yüzbaşının kalbini söktüğü için çok memnun.
Gaziantepli Galip yoğun bakımda. Kırlangıç Paşa çok üzülüyor son olanlara. Doğan da terhis oluyor, çok üzgün. "Beni arada anarsın, bizim bir cahil çenesi düşük karagöz vardı" dersin, o da bana yeter Paşam" dedi.

Galip'in durumu çok ağır, arkadaşları hastane bahçesinde bekleşip duruyorlar. Kağan ise öfke dolu. Daha önce komutanıyla buluştuğu gizli yere geldi. Orada kiminle görüştü, bilmiyoruz. Eve döndüğünde elinde bir CD vardı. İzlediği CD'de Leyla tehditler savuruyordu, "sevdiğin herkesi, değer verdiğin herkesi tek tek öldüreceğim" diyordu.

Kağan ertesi gün içtimaya katıldı, orada önce Albay Kopuz'a sonra da Kutalmış Paşa'ya hakaret etti. Paşa da rütbesini söktü.
Akşam da evinin kapısında bekledi ve serdar'la vedalaştı, annesini ve kızkardeşini ona emanet etti.

Emre hastanede bekliyordu, doktor ve hemşire yanına geldiler ve bir şey söylediler. Öyle durdu baktı Emre. Acaba ne dediler, uyandı mı Galip yoksa öldü mü? İlla merak ettirecekler.
Doğan terhis oldu karargahtan çıkarken kapıda Albay Kopuz seslendi arkasından. Doğan sevinçle baktı komutanına.

Gündüz kalbi sıkışmıştı Kutalmış Paşa'nın, akşam hastanede tetkik yaptırdı, sonuçlar normal çıktı. Stres ve yorgunluktan dedi doktor. Çıkışta hastane bahçesinde Kağan çıktı Paşa'nın karşısına ve "14 yaşımdan beri emek verdiğim mesleğimi elimden aldın" diyerek silahını çekti ve vurdu paşa'yı. Vurdu ve kaçtı. Bunu neden yaptı, plan ne? Merak edip duracağız şimdi yeni sezona kadar.

Hiç yorum yok:
Write comments