12.06.2018

Söz Dizisi 50. bölüm (Sezon Finali) özet. Bahar ve Yavuz ölüyor mu?

Starda yayınlanan Söz dizisi 2. kez sezon finali yapıyor. Bu bölümde sürpriz gelişmeler oluyor. Yavuz; vurulan Bahar'ı en yakındaki hastaneye götürürken Erdem de Güler ve Nazlı'yı oraya götürür. İyi haber anne de bebek de iyidir. Bahar ameliyata girer. 2 Kurşunda vücudundan başarıyla çıkarılır ama durumu kritiktir. Yavuz ile vedalaşır gibi konuşur.

Derman ise onu takip eden Sat komandosuna ve ardından gelen timin diğer üyelerine rağmen adamlarının yardımıyla kaçar. Eylem, Fethi ve Aşık olanları öğrenip hemen arkadaşlarının yanına gelirler. Eylem büyük elçinin iş birliği ile önemli bilgilere ulaşır. Derman'ın bulunduğu yeri tespit etseler de adam çöp kamyonunun içinde bir çuvalda denize kadar ulaşır ve bir gemi ile yurt dışına kaçmayı başarır.

Yavuz Derman'ın yeri öğrenilince oraya gider. Elinden kaçırdığı Derman'ı bulmak için adamını döverek konuşturur ve üzerindeki tüm askeri malzemeleri çıkarak Derman'ın adamından öğrendiği yere; limana gider. Ekip de komutanlarının ne yaptığını öğrenince peşinden giderler. O sırada hastaneden kötü haber gelir. Bahar ölmüştür. Yavuz hariç herkesin haberi olur ama Erdem'in emri öyle olduğu için Yavuz'a söylemezler.

Yavuz ekibin diğer üyelerinin ısrarlarına rağmen; askerliğini yakacak olmasına rağmen; hapse girecek olmasına rağmen bulduğu bir tekne ile Derman'ın peşinden gider. Erdem ise hemen Eylem ile Yavuz'u kurtarmak; geri dönemeyeceği bir şey yapmadan durdurmak için yurt dışına giderler. Yavuz Derman'ı bulur. Saklandığı evdeki adamlarını öldürür. Derman'ı da öldürecekken babası, Eylem, Erdem gelir. Onu adamı öldürmemeye ikna etmeye çalışırlar ama Yavuz Derman'ı vurur.

Yavuz babasının yardımıyla kaçmaya çalışır ama vurulur ve havuza düşerek ölür. Bahar ile ikisini yan yana gömerler. Cenaze törenlerini izleriz. Tüm sevdikleri orada ve çok üzgündür. Sonrasında Yavuz'u canlı görerek seviniriz elbette. Babası onun ölümünü tezgahlamış; kalp ritmini neredeyse yok gibi gösteren bir ilaç vermişmiş. Yeni bir pasaport ve kimliği yaşaması için ona verirler. Erdem, babası ve Eylem'in olduğu iş birlikçi grup onu uğurlar. Bu arada Yavuz timindeki diğer askerlerinin başka başka yerlere atandığını öğrenir ve sezon finali gerçekleşir.

Hiç yorum yok:
Write comments