11.07.2018

Fox'un renkli dizisi 4 N 1 K İlk Aşk çok beğenildi


Fox'un yeni dizisi 4 N 1 K İlk Aşk, çok beğenildi. Genç okuyucu kitlesinin büyük beğenisini kazanarak büyük bir başarı yakalayan ve ödüller alan genç yazar Büşra Yılmaz'ın 4 N 1 K adlı kitabı, önce sinema filmi olmuştu, şimdi de dizi versiyonuyla izleyici karşısında. 4 erkek, 1 kızdan oluşan beş kişilik arkadaş grubunun, aşk,macera, eğlence, aile ve ergenlik sorunları ile dolu hayatlarını mizahi bir dille ekrana getiren dizi, ilk bölümüyle, çok izlendi, reyting listesinde total ve AB'de Brezilya - Belçika ve Uruguay ve Fransa arasında oynanan FİFA 2018 Dünya Kupası maçlarının ardından üçüncü sırada yer aldı.

Romandan uyarlama senaryosunu Ferhat Ergün'ün yazdığı, Murat Onbul'un yönettiği dizi, sevimli karakterleri ile de dikkat çekiyor. Haşarı, afacan, kız gibi giyinip davranmaktan hoşlanmayan Yaprak ile arkadaşları Ali, Sinan, Gökhan, Oğuz ve Yaprak'ın ilk aşkı olacak Barış.

Başrollerini genç oyuncular Gözde Mutluer, Atakan Hoşgören, Burak Yörük, Sina Özer, Cihan Şimşek, Cemrehan Karakaş ve Eslem Akar’ın paylaştığı dizinin geniş oyuncu kadrosu, Bülent Alkış, Zeynep Özder, Emir Benderlioğlu, Beyti Engin, Aybanu Aykut, Hakan Haksun, Firuzan Aydın, Tuğçe Kıltaç ve Meral Asıltürk gibi başarılı isimlerden oluşuyor.

Hiç yorum yok:
Write comments