11.07.2018

TRT1'in yeni dizisi Ege'nin Hamsisi 16 Temmuz Pazartesi başlıyor


TRT1 ekranlarının yeni yaz dizisi Egenin Hamsisi, etkileyici romantik hikayesi ve güçlü oyuncu kadrosu ile merakla bekleniyor. Başrollerini Uraz Kaygılaroğlu, Bestemsu Özdemir, Uğur Çavuşoğluİclal Aydın ve Asuman Dabak'ın paylaştığı Egenin Hamsisi'nin yayın tarihi belli oldu. Yönetmenliğini Mustafa Şevki Doğan, senaristliğini Bahar Filiz Ekinci'nin yaptığı, yapımcılığını Köprü Film adına Ferhat Eşsiz'in üstlendiği dizi, 16 Temmuz Çarşamba akşamı TRT1'de izleyiciyle buluşacak.

Dizinin oyuncu kadrosunda, başrollerin dışında, Eser Eyüpoğlu, Haldun Boysan, Uğur Demirpehlivan, Muharrem Bayrak, Hakan Bilgin, Buse Meral, Celal Öztürk, Cem Cücenoğlu, Mustafa Şen, Bengi Öztürk, Utku Ateş, Eylül Demirpehlivan, Ali Akdal, Kemal Zeydan, Büşra Şenol, Ceyda Saltada ve Selahattin Töz gibi isimler yer alıyor.

Dizi, adından ve fragmanlarından belli olduğu üzere, biri Ege'li diğeri Karadenizli iki gencin aşkını konu alıyor. Çekimler de Ege'nin gözde şehri İzmir Sığacık'ta, Karadeniz Bölgesinde de Rize'nin çeşitli ilçelerinde gerçekleştiriliyor. Yayınlanan tanıtım fragmanları da çok romantik bir dizi izleyeceğimizin habercisi adeta.

Hiç yorum yok:
Write comments