10.10.2018

Kadın dizisi 34. bölüm, Bahar için tek çare Şirin'in iliği


Fox'un reyting rekortmeni dizisi Kadın, 34. bölümüyle yine büyük bir ilgiyle izlendi. Jale Sarp diye birinin hastaneye geldiğini söyleyince Bahar şok oldu. Ama Jale durumu biliyordu, hatırladı ve yalan söyledi. Ama Bahar çok tedirgin oldu, şüphelendi, çok gitti konunun üstüne. Ama önlediler şimdilik gerçeği öğrenmesini. Eve gttiklerinde Şirin'e de sordu Bahar, Sarp'ın yaşayıp yaşamadığını. Kardeşinin söylediği sözler üzerine onu bir güzel dövdü Bahar.
Jale'nin Bahar'a tatsız bir haberi vardı, Diğer kız kardeşinin iliği uymadı. Şirin'den ilik almaları gerekecek. Bahar bunu duyunca çok üzüldü, Şirin'e muhtaç olmak istemediğini söyledi, Jale ise haklı olarak biraz sert konuştu ve onu ikna etti.

Oysa Şirin sarılıkla ilgili tedavi için içmesi gereken ilacı içmiyor.

Diğer yandan Sarp gidip Bahar'ın ailesiyle konuşacağım dedikçe Pırıl kocasına bunu yapmaması için yalvarıyor. Diğer yandan oğlu ölen adam yani Nezir'in beyin kanaması geçirip uzun zamandır bitkisel hayatta olduğunu sanıyorlar. Aslında adam sapasağlam, evinde gizleniyor, herkes de onu bitkisel hayatta, ölmek üzere zannediyor. Hiç ummadıkları bir anda saldıracak herhalde.

Bu arada Bahar, Arif'ten de şüphelenmeye başladı, bir şeyler gizlediğini hissetmeye başladı. Zaten doruk da çok soğuk davranıyor Arif'e. Onun yalan söylediğini biliyor çünkü.

Enver Abinin ise hiçbir şeyden haberi yok. Bu arada Abbaslar sınır dışı edildikleri için gömlekler de ellerinde kaldı. Özellikle Yeliz ve Ceyda'nın ekmek alacak paraları yok. Yeliz'in çocukları da babalarından geldi, çocuklar evdeki yoksulluğu hemen farkettiler.

Bahar gitgide ağırlaşmaya başladı. Artık çocukları okula getirip götürmek bile onun için çok zor bir iş. Yeliz ve Ceyda Arif'in yardımıyla gömleklerisatmak için pazara götürdüler. Peyami'yi de pazarda gördüler, artık o dapazarcılık yapıyormuş. İlk başta hiç satış yapamadılar. Sonra Ceyda'nın aklına bir fikir geldi, Arif'e gömlek giydirdi. Bağıra, çağıra, şarkılar söyleyerek satış yapmaya başladılar. Bayağı da iyi gidiyordu satış.

Bahar zar zor eve geldi, Ceyda ve Yeliz'e seslendi onlar da pazarda oldukları için yapayalnız kaldı, evde düştü bayıldı. Çocuklar da okulda kaldılar,öğretmen hiç kimseye ulaşamadı, sonunda Doruğun söylemesi üzerine Musa'yı aradılar.

Pazarda keyifle satış yapan Yeliz cep telefonundaki aramaları görünce, hemen dönüp aradı. Bahar'ın ortada olmadığını öğrendi. Hemen Arif'le birlikte koşup gittiler.

Jale de Hatice'ye Bahar'la ilgili son gelişmeleri anlattı. Diğer kardeşin iliğinin uymadığını, mecburen Şirin alacaklarını söyledi. Şirin'le bu aralar iyi geçinmelerini tembih etti. Hatice de geldi Ama tam Enver'e Baharın durumundan ve Şirin'e mecbur olacaklarından bahsedecekti ki, Bahar'la ilgili haber geldi. Kocası üzülmesin diye haber vermeden, başka bir bahane uydurarak çıktı Hatice.

O sırada Enver tesadüfen Şirin'in sakladığı paraları buldu. Baba kız kavga ettiler. Şirin de "Beni istemiyorsan giderim diyerek bavulunu alıp evden çıktı. O sırada Hatice Şirin'le konuşmak için aradı. Enver, kızıyla ettiği kavgayı anlattı. O sırada kapı çalındı, Enver, Şirin'in geri döndüğünü zannedip sevindi, oysa gelen Sarp'tı.

Hiç yorum yok:
Write comments