12.11.2018

Ağlama Anne 6. bölüm özet. Zeynep Adnan'ın babası olduğunu öğreniyor

Atv ekranlarında yayınlanan Ağlama Anne dizisinde bu bölüm Alev evine girdiği Özlem'in gırtlağına bıçağı dayar. Adnan ve Damla gelir. Alya'nın "Anne" diye ağlaması ile Alev kadını bırakır. Damla ablasına Zeynep'e en çok zararı kendisinin verdiğini söyler. Damla Adnan'a kendisinden uzak durmasını söyler.

Zeynep'le ilgili fotoğraflar etrafta yayılmaya başlarken okul yönetimi de disiplin kurulunu toplanması kararı alır. Zeynep yazılı ifade verir. Mert de bunu yapan kişinin peşine düşer. Okulda da bir kaç kişiyi döver. Okulun sosyal medya hesabını yöneteni bulup fotoğraflar yayılmadan önlemek ister

Zeynep'in garip hallerinden şüphelenen dede; Pınar'ın telefonuna bakmak üzereyken son anda kurtulur. Zeynep'e kumpas kuranları Ali Osman döver ardından da Alev'e devreder. Alev kardeşinin söylediklerini düşünür. Akşam ablasına giden Damla ondan kızından uzak durmasını ister

Çetin; karısını Zeynep ve annesi hakkında korkutur. Zeynep'in annesinin Damla değil; Alev olduğunu söyler. Adnan Özlem'in babasıyla konuşur. Adam kızını korumak için Zeynep'e saldırması için tuttuğu adamı öğrenip Ali Osmanlar okula ifadeye götürürken adamları kaçırır. Adnan kızına gerçeği söylemesi gerektiğini yoksa Zeynep'i koruyamayacağını düşünür.

Disiplin kuruluna giren Zeynep'i okuldan uzaklaştırırlar. Adamları elinden kaçıran Alev çok üzülür. Gitmesi gerektiğini düşünür. Kızıyla vedalaşmaya gider. O sırada mahalleliden kızı Alev hakkında ileri geri laflar duyan Hasan baba kızını döver. Torununu da eve sürükleyip götürür.

Özlem Adnan'ın kardeşiyle konuşup Damla hakkında bilgi sorar. Çocuk sadece "Damla müteassıp bir aileden normal bir kız sana rakip olamaz" der. Özlem Damla'nın ev adresini bulup kapıya gider. "Kızınızın kocamla ilişkisi var" der. Babası Damla'ya inanmaz ve üzerine yürür. Adnan'a giden Özlem yaptıklarını anlatır. Adnan hemen yola çıkar.




Hiç yorum yok:
Write comments