17.12.2018

Ağlama Anne 11. bölüm özet. Geçmişin sırları giderek yaklaşıyor

Damla ve Adnan; Alev'in evine gelip herşeyi anlatmaya karar vermişlerdi. Kızını kaybetmekten korkan Alev önce onları vazgeçirmeye çalışıp alttan aldı ama sonra kendi başına gelen olayları sanki Damla yaşamış gibi anlattı. Üniversitede karşılaşıp içmişler, beraber olmuşlar. Adnan yurt dışına gitmiş. Babası Çetin Damla'yı tehdit etmiş Damla da kızını korumak için o aileden uzak durmuş. Adnan'ın haberi yokmuş gibi şeyler anlatır. Gerçeklerden ise Zeynep'in teyzesi olmaya razıdır

Zeynep bu sefer de "Ben tek gecelik ilişkinin çocuğumuyum" diye üzülür. Babasını annesine karşı sorumsuzlukla şimdi ise hala evli olup annesinin peşinden koşmakla suçlar. Damla'yı ise kendisini yi baba aşk çocuğu hayalleriyle büyüttü diye suçlar. Damla bundan sonra ablasında kalmaya karar verir. Köt geçen gecenin ardından Damla kızına sevdiği yumurtayı yaparken kokusuna kalkan kızıyla konuşup arayı yumuşatırlar.

Cansu Çetin'in evine gelip eşiyle tanışırken adam da gelir. Çetin'in çalışanlarından biriyle ilişkisi olduğunu ve hamile olduğunu söyler. Adamın ortadan kaybolduğunu, çocuğu istemediğini söyleyip yardım ister. Çetin; karısının zoruyla ağzının ucuyla yardım edeceğini söyler ama ertesi gün evine gidip kadını döver. Cansu Alev'i aramak için kalkmaya çalışırken kafasını çarpar. Hastaneye kaldırılır. Durumu iyi değildir. Son aramadan Alev'e ulaşırlar. Kadın hastaneye gelip arkadaşının halini gördüğünde bir kez daha Çetin'e öfkelenir.

Özlem elindeki silahla resmi vurur. Mert ve babası kadın için çok korkar. Alya olanları görüp korkar. Mert; ablasının bir kliniğe yatması gerektiğini söylese de babası isimlerini, ablası odaya kapatılacağını düşündüğünden istemez. Mert evi terk eder. Mert ertesi gün Zeynep'e gidip babasına karşı geldiğini, evi terk ettiğini söyler. Zeynep kendisine geldiğini söyleyen çocuğa "Çok kırıldım. Görüşmeyelim" diye karşılık verir.

Aydan; Hasan babaya kırgınlığından ev değiştirmek ister ama paraları yetmez. Bi ara Adnan'ı arayıp kocasını arayıp işe çağırmasını rica eder. Necmiye hanım; kızları, torunun ardından oğlu ve gelinin de evden gidecek olmasına kızar. Kocasından ayrılmak ister. Hasan baba ilk başta olaya sert çıksa da sonra kızlarının gönlünü almak için Alev'e gitmeye razı olur.

Zeynep okula gittiğinde Salih ona önceki gece alamadığı ödülü verir. Salih Zeynep'le Mert'in arasının kötü olduğunu fark eder. Mert'i över ve seviyorsa konuşması gerektiğini söyleyip kızı ikna etmeye çalışırken elini Zeynep'in omzuna koyar. Bu manzarayı okula gelen Pınar da Mert de görür. Mert Salih'e yumruk atar. Zeynep ona kızınca rest çeker. Pınar ise kıskançlıkla eve geldiğinde dedesine Zeynep'in işler çevirdiğini, teyzesinin yanında yoldan çıktığını söyleyip kısa süre önce kızı tuvalette sıkıştırıp sarılmalarının resmini gösterir. Hasan baba çıldırır.

Adnan bir ev tutup kızının da oraya gelmesinin hayalini kurar. Tabi boşandıktan sonra Damla'nın da geleceğini varsayar. Önce kızını ardından Damla'yı evi görmeye çağırır. Zeynep'ten evin konumunu alan Alev de gelir. Adnan ve Alev bağrışmadan konuşurken kadın ağlamaya başlar. Adnan teskin etmek için kadına sarılırken Damla ve Ali Osman da onları görür.

Hiç yorum yok:
Write comments