28.12.2018

ATV'de iki dizi birden final yapıyor, 'Ağlama Anne' ve 'Şahin Tepesi'


Reyting yarışı, dizileri erkenden bitirmeye devam ediyor. ATV'de bu hafta iki dizi birden final yapıyor. Başrollerini Cansel Elçin, Birce Akalay ve Özlem Yılmaz'ın paylaştığı Ağlama Anne, 30 Aralık Pazar akşamı yayınlanacak 13. bölümü ile ekranlara veda ediyor. Yapımcılığını Süreç Film’in üslendiği ve 7 Ekim 2018 Pazar akşamı ilk bölümüyle  izleyiciyle buluşan  dizinin reytingleri istenen düzeye çıkamayaınca, 13 bölümlük anlaşması sona erince bitirilmesine karar verildi.

ATV'de erken final yapan diğer bir dizi de Cuma akşamları ekrana gelen Şahin Tepesi. Zerrin Tekindor, Ebru Özkan, Boran Kuzum, Aybüke Pusat, Mustafa Mert Koç, Leyla Tanlar, Kaan Taşaner ile Esra Dermancıoğlu gibi isimlerin önemli rolleri paylaştığı dizi, yayınlandığı ilk bölümden itibaren, sosyal medyada gördüğü ilgiyi izlenme oranlarına yansıtamayınca, gösterdiği başarıyı reytinglerde gösteremeyince, final kararı alındı. Final fragmanı yayınlanan dizi, 28 Aralık Cuma akşamı ekrana gelen 6. bölümüyle izleyicisine veda ediyor.

1 yorum:
Write comments
  1. Zevkle izlediğim diziydi şahin tepesi..özellikle oyuncuların hepsi cok basarili oyunculardi..siziyi bitirmekle buyuk yanlış yaptılar..yazık oldu

    YanıtlaSil