27.12.2018

Bizim Hikaye 53. bölüm özet. Savaş Aktan ölüyor mu?

Geçen bölüm Barış'ın yanan arabasını ve cesedini görmüştük. Bu bölüm tabi ki bunun doğru olmadığı izledik. Tufan Filiz'e olanları anlatır. Kadın tabi ki tasvip etmez. Nihal kocasını teşhis için morga girdikten sonra Filiz'le karşılaşıp kavga edip birbirlerini suçlarlar. Elibollar Cemil'den barış'ın öldüğünü öğrenip çok üzülür. Filiz Barış'la konuşur ama kocasına daha çok kızar ama ailesinin üzülüldüğünü öğrenince evine gidip olanları anlatır.

Nihal ise cenazede kavga ettikten sonra evine gidip eşyalarını toplayıp gider. Ölüm belgesi ile beraber verilen eşyalarının arasında altın bir diş bulunca her şeyin komplo olduğunu anlar. Nihal; savcıya gidip Barış'ın ölmediğini mezarını açtırmayı ister ama adam reddeder. Nihal bu kez Selim'e gidip olanları bildiğini zannederek söylenir. Selim onu sakinleştirir. Kimsenin adından, işinden, hürriyetinden fedakarlık edecek kadar kimseyi seviyor olamayacağını söyler.

Barış'ın cenazesine Filiz gitmez. Barış'a da çok kızgındır. Nihal'in gittiğini zanneden Barış saklandığı yerden çıkıp Filizlerin evine saklanır. Hatun'un eski kocalarından birisi sahte kimlik ve evrak işleriyle ilgiliymiş. Onunla konuşan Barış sahte kimlik çıkartmaya çalışır

Hikmet sinirli olduğu bir an karısı Zeynep'in karısı; karnındaki bebeğin de onun olmadığını söyler. Bi de üzerine babasın bindallıları satma aklını Zeynep'in verdiğini söyler. Elibollar düşünür ve daha çok genç bu kız için en uygun yolun Tufan ve Tülay'a bebeği vermek olduğunu bulur. Zeynep ne yapacağını bulana kadar da onlarda kalabilecektir. Zeynep bunu sevinerek kabul eder.

Filiz bu arada büyük bir otelde yönetici asistanı olarak işe başlar. Liseyi bitirmek için başvurur. Barış bunu kendisine inat olsun diye yaptığını düşünmektedir. Ayrıca otelde çalışmasını kıskanır da.

Rahmet ve Deniz'in arası iyidir. Derin'le de Tolga ilgilenmektedir. Filiz'in biraz sinirli yöneticisi kızı zorlamak için elinden geleni yapar. Akşamki önemli davet için 4 garsonu iptal edip Filiz'den bulmasını ister. Filiz de Rahmet'ten garson bulmasını ister. O da arkadaşlarını getirir. İşi başarırlar. Rahmet derse geç kalınca hocası ona bir karar vermesini ister.

Tülay masaja gider. Gittiği yerdeki bir kadın müşteri Tülay'a iş teklif eder. Maaşı da çok yüksektir. Tufan ilk başta istemese de kahveyi Çiçek'e emanet edip evi Fikri ve Hatun'a bırakıp gitmeye karar verirler. 6 Aylığına gidip para toplayıp gelmeye karar verirler.

Filiz işe kabul edilir. Barış karısına tam destek verir. O işe gittiğinde de çocuklarla ilgilenmeye söz verir. Akşam iş çıkışı eve gelen Filiz Barış'la çıkacakken; çalan kapıyı Nihal'in gittiğini zanneden Barış gönül rahatlığıyla açar. karşısında gördüğü kişi karşısında ikisi de donup kalır

Hiç yorum yok:
Write comments