16.12.2018

Erkenci Kuş 24. bölüm özet. Can ve Sanem'in ilişkileri ortaya mı çıkıyor

Can ve Sanem'in parkta fotoğraflarını çeken Aylin; bunları magazinci bir arkadaşına yollar. Mahallede Sanem'in dedikodusu almış başını gitmişken baba Nihat ve anne Mevkibe herkese kafa tutar ama sinirlidirler de. Akşam yemekte patronlarının bir daha onları mahalleye bırakmaması ile ilgili direktif verirler.

Ertesi gün tüm gazeteler ve internette boy boy resimleri ve "Gözde bekarın yeni sevgilisi" manşetleri vardır. Nihat baba taksideyken görür ve bir müşteriye ters davranmasına sebep olur. Müşteri Nihat babayı şikayet eder. Taksi durağı bir süre işe gelmemesini ister. Gazeteleri gören Mevkibe soluğu şirkette alır. Şirkette de herkes bu haberi konuşmaktadır. Sanem Can'dan bir süre daha ilişkilerini saklamalarını ister. Dolayısıyla haberi inkar ederler. Kimse anlamasın diye de birbirerine tüm gün ters davranırlar. Tabi bir taraftan da çaktırmadan temas kurmaya çalışırlar.

Ceyda Sanem'le ikisinin resimlerini gördükten sonra hemen Can'ın idol olarak gördüğü kişiyle üçü için yemek ayarlar. Yemek çok faydalı geçer. Çok güzel anılar ve fikirler konuşulur. Can Sanem'in mesajlarına dönemez. Ünlü adam masadan kalktığında Can Ceyda'ya teşekkür ederken başka bir müşteri Can'ın resmini çekip dün şununlaydı bugün de bununla gibilerden manşet yaptırır. Bu Sanem'in yalanlamaları için iyi olur. Sanem kıskanmaz ama Ceyda'ya sinir olur. 

Leyla ve Emre de aşk sarhoşudur. Ancak kız kendi resimlerinin de çekileceğinden, anne babasının üzülmesinden korkmaktadır. Emre onu rahatlatmaya çalışır. Osman çekim için gittiği bir yerde ikiliyi el ele görür. Şirket otoparkında öpüşürlerken de Aylin görür. Emre'yi Fabri ile Can'ın arkasından dolap çevirirken ki konuşmalarını abisine dinletmekle tehdit eder. Öyle ki annesinin değil hisselerinin yönetimini vermek yüzüne bile bir daha bakmayacağından da emindir. Emre çok üzülse de şantaja boyun eğer. Leyla'ya ayrı dünyaların insanları olduğunu söyleyip ayrılmak istediğini söyler. Leyla çok üzülüp ağlarken Emre de iyi değildir.

Sanem Ceyda'nın bu kadar yakın ve aleni asılmasına sinirlenip annesine doğruyu söylemeye karar verir. Mevkibe'nin yüreğine iner. Hemen şirkete gelip Can ile ne kadar ciddi olduğunu konuşmak ister. Leyla üzüntüden o gün işe gitmek istemez. Sanem bu ortamdan etkilenip Can'a "Ben işten ayrılıyım yoksa ne annem bizi rahat bırakacak ne de iş yerinde rahat olacağız. Herkesin gözü üzerimizde olacak" der. Can da "O zaman biz de evleniriz" der. Sanem kalakalır

Hiç yorum yok:
Write comments