25.12.2018

Söz Dizisi 65. bölüm özet. Albay Erdem ve tim Ateş'i almadan gitmiyor

Erdem Albay timiyle beraber yabancı üssün önüne gelip askerini geri ister. Üs komutanı Ateş'in orada olmadığını söyler. Erdem komutan üstlerine bilgi verir. Karşı taraf uyarı atışı yapar. Fethi Eylem'le irtibata geçip Ateş'in içeride olduğunu ispatlamak ister. Türkmen nüfusun yoğun olduğu bir bölge olduğu için orada temizlik işi yapan bir Türkmene ulaşmaya çalışırlar.

Türkmen onlara yardım etmeyi kabul eder. Erdem ve ekibi dışarda olay çıkardığında müdahale etmek için bilgisayar odasındakiler orayı boşaltır. Temizlikçi de Eylemlerin gönderdiği maili açar. Böylece üssün kameralarına ulaşırlar. Ateş'in orada olduğuna dair görüntü alıp bununla diplomatik görüşmelere başlarlar. Erdem ellerinde Ateş'in görüntüsü ve başka gelen Türk askeri birlikleriyle üsse baskı yapar. Sınırın diğer ucunda üsteki subaya Ateş'i oradan çıkarma emri gelir.

Yavuz son anda tamirhanedekilere yetişip haber verir. Yavuz da yetişip ateş açar. Kendilerini korurlar ama Kopuk'u almayı başarırlar. Tamirhaneyi basanları yakalamak için savcı Derya gelir. Yavuz tabi ki saldıranların ismini vermez.

Yavuz İrfan'ı arayıp Sami'ye gidip ağzını aramasını söyler. Sami adamdaki tuhaflığı anlar ve sorunca İrfan olanları anlatır. Sami şimdilik söylemeyeceğini ama Yavuz'u arayıp bir yere yollamasını söyler. Yavuz bu bilginin tuzak olduğunu düşünse de Kopuk'u kurtarabileceğini umduğu için mekana gider.  Aynı ihbar polise de düşer. Yavuz oraya gittiğinde bir çanta uyuşturucu ve aniden karşısına çıkan 2 silahlı adam görür. Adamları öldürdüğünde birileri onu oraya kilitler.

Yavuz kilitli kaldığı yerde bu seferde Derya'nın başında olduğu polislerden saklanmak zorunda kalır. Zorlukla saklanır. Çıkarken Derya'nın kafasına vurup bayıltmak zorunda kalır. Sonrasında kadını arayıp hastaneye oradan beraberce evine gider.

Erdem'in izniyle Mücahit Su ile konuşup Nazlı'nın da merakını dizginler. Keşanlı da Melisa'yı arayıp özür diler. Bu arada babası ile iş yapan Cahit; Melisa ile tanışır. Cahit fena şekilde Melisa'ya tutulur. Telefon konuşmasından sevgilisi olduğunu duyup kafasına takar.

Usta bu arada iş adamlarına kadın yollayan birini yakalayıp sorgular. Ondan İrfan'ın yerini öğrenir. Yavuz; kadınlarla alem yapan İrfan'ı bulup Kopuk'un yerini öğrenir. Oraya giderken Derya'nın da oraya gittiğini öğrenip katılması için kadını ikna eder. Cahit sırf zevk olsun diye Kopuk'a çok yüksek miktarda uyuşturucu vermişti. Kendinde olmayan Selim; kendisini kurtaran Derya'ya silah çeker. Yavuz kendisini bile tanımayan adamı durduramaz. Kopuk; Derya'yı Yavuz da Kopuk'u vurur.

Yavuz öncesinde kendisine ihanet edip tuzak kuran İrfan'dan Kopuk'un yerini aldıktan sonra İrfan'ı tehdit eder. Eğer suç çetesinin toplantısına katılıp önce Sami'ye silah çekip sonra "Yavuz'un size selamı var" demezse elindeki videoyla onu rezil edeceğini söyler. İrfan istemese de Yavuz'un dediklerini yapıp selamını söyleyip kendisini vurur. Diğerleri çok şaşırıp korkar.

Subay; Ateş'i üstte bulunan Dragan ve Şero'ya verir. Dragan bayılttığı Ateş'i patlayıcı yüklü kamyonete bindirir. Şero'ya da peşine düşen timle arayı açıp arabayı bırakıp sonrada tim araca yaklaştığında patlatmasını söyler. Şero bunu yapmak üzereyken Ateş kendisine gelir. Eli kapının koluna kelepçeli adamla kavga eder. Patlayıcıyı adamdaki tetiği yaklaşan arkadaşlarını görüp kendisini feda etmeye karar verir. Arabanın yoldan çıkmasını sağlar. Arkadaşlarının gözü önünde yuvarlanan araba patlar ve yanmaya başlar.

Hiç yorum yok:
Write comments